Prøv mPOS

Se en video eller hent en demo af den mobile POS og økonomisystemet, Dynamics NAV.

mPOS – en fremtidssikret mobil kasseløsning

Kom tæt på dine kunder med en mobil Point of Sale-løsning og oplev mersalg

Giv en god oplevelse

Spar kunderne for ventetid og servicér dem med informationer og ekspedition overalt.

Oplev mersalg

Agér som personlig shopper og opfyld kundens behov fra start til slut og få tilbagevendende kunder.

Øg fleksibiliteten

Frigør personalet fra disken og vær i tæt kontakt med kunden ved ekspeditioner.

Gennemfør hurtige betalinger

Benyt gennemtestet hardware til mPOS-ekspeditioner og spar både personalets og kundens tid.

Hør mere eller aftal et uforpligtende møde

Styrk dit personale

Kunder i dag efterspørger fokus på  kundeoplevelser, når de besøger og handler i fysiske butikker. Ved at udstyre dit personale med en mobil POS, vil du kunne tilbyde dine kunder en forbrugervenlig og skræddersyet løsning til deres liv på farten.

En mobil Point of Sale-løsning vil styrke dit personale og skabe fleksibilitet for kunden og de ansatte i butikken. Salgsassistenterne vil få mulighed for at være ved kunden side, lige fra kunden træder ind ad døren til et eventuelt salg, og dermed frigøre sig fra disken.

Tilgå lageret fra hele butikken

Yd en bedre personlig service ved at tilgå lageret på de mobile enheder direkte ved kundens side. Hvis ikke størrelsen eller modellen på varen er hjemme i butikken, har personalet mulighed for at bestille varen hjem eller levere den direkte til kundens adresse. Dette skaber en bedre og personlig service, når kunden besøger de fysiske forretninger og personalet vil få alle forudsætninger for at agere personlig shopper.

Øg salg og kundetilfredshed

Med en mobil POS kan du spare dine kunder for unødvendig ventetid ved at undgå kø ved kassen. Mobile POS-løsninger gør det muligt at øge salget, da butikspersonalet har muligheden for at være ved kundens side gennem hele processen og have en betalingsmulighed ved hånden, lige så snart at kunden beslutter sig for at lave et køb.

Ved at tilbyde kunden hurtig og god service, vil kunderne samtidig være mere tilbøjelige til at vende tilbage til samme sted, hvor de havde en god oplevelse.

Prøv vores mPOS demo gratis i 30 dage til alle platforme

Gennemtestet hardware til mPOS

Den personlige service og øgede fleksibilitet ved kundebetjeninger kræver ikke kun en mobil kasseløsning, det kræver også det rette hardware, herunder en mPOS terminal.

Hos NaviPartner har vi gennemtestet og udvalgt hardware, der er bedst kompatibel med en mobil kasseløsning, men som også er brugervenligt og nemt for både kunden og personalet at bruge – fx en mPOS tablet.

Læs mere om vores mobile hardware-løsninger her »

Modtag alle slags betalinger

Personalet vil med en tablet eller smartphone klare alle slags betalinger overalt i forretningen.

Disse betalinger inkluderer transaktioner gennem scan, swipe eller indsættelse af kreditkort og kan samtidig også gennemføre mobilebetalinger fra MobilePay ved brug af en QR kode.

Hvis din forretning gør brug af gavekort, medlemspoint eller rabatkuponer, kan disse også benyttes på lige fod med kontant- eller kreditbetalinger.

Klik på billedet og se Adyens betalingsløsning

mPOS ud over landegrænser

Strømlin din kasseløsning til alle dine butikker på tværs af landegrænser og drag samtidig nytte af de mange muligheder og fordele ved en mobil POS. NaviPartners mPOS løsning integreres til Adyens betalingsløsning, som sikrer, at alle butikker kan modtage lokale kreditkort og betalingsløsninger, herunder mobil- og kontaktløs betaling.

Med denne integration er der derfor ingen undskyldninger for ikke at yde en bedre service og opleve mersalg ved brug af mPOS i alle dine butikker – også dem i udlandet.

Se nærmere om integrationen og mPOS i udlandet i videoen.

Mere om NP Retail funktioner