MPOS – sælg mere med en mobil kasseløsning

Frigør dit personale fra disken, så de kan gennemføre hele ekspeditionen ude i butikken.

iPhone med mPOS og m-POS
 •  

  Giv en god oplevelse

  Spar kunderne for ventetid og servicer kunden med betaling og produktoplysninger overalt i butikken.

 •  

  Oplev mersalg

  Agér som personlig shopper, følg kunden rundt i hele butikken og få tilbagevendende kunder.

 •  

  Øg fleksibiliteten

  Frigør personalet fra disken, så de kan være i tæt kontakt med kunden under hele ekspeditionen.

 •  

  Gennemfør hurtige betalinger

  Brug gennemtestet mPOS-hardware, hvor betalinger kan gennemføres hurtigt og sikkert.

Øg salg og kundetilfredshed

Med en mobil POS kan du spare dine kunder for unødvendig ventetid ved at undgå kø ved kassen. Mobile POS-løsninger gør det muligt at øge salget, da butikspersonalet har muligheden for at være ved kundens side gennem hele processen og have en betalingsmulighed ved hånden, lige så snart at kunden beslutter sig for at lave et køb.

Når du yder hurtig og god service, er kunderne samtidig mere tilbøjelige til at vende tilbage til det sted, hvor de havde en god oplevelse. Kunderne efterspørger fokus på  købsoplevelsen. Ved at udstyre dit personale med en mobil POS, kan du tilbyde dine kunder en forbrugervenlig og skræddersyet løsning til deres liv på farten.

Hør mere eller aftal et uforpligtende møde

Mobil POS, mPOS, hurtig og nem ekspedition til detailhandlen

Styrk personalet med en mPOS

En mobil Point of Sale-løsning styrker dit personale og skaber fleksibilitet for kunden og de ansatte i butikken. Salgsmedarbejderne får mulighed for at være ved kundens side, lige fra kunden træder ind ad døren til betaler for sit køb.

Personalet kan også yde en bedre service, når de kan tilgå lageret via den mobile POS direkte ved kundens side. Hvis en størrelse eller model mangler i butikken, kan personalet bestille varen hjem til butikken eller til levering direkte på kundens adresse. Det skaber en bedre og mere personlig service, og personalet får de bedste forudsætninger for at agere personlig shopper.

Gennemtestet hardware til mPOS

Den personlige service og øgede fleksibilitet ved kundebetjeninger kræver ikke kun en mobil kasseløsning, det kræver også det rette hardware, herunder en mPOS-terminal.

Hos NaviPartner har vi gennemtestet og udvalgt den hardware, der er bedst kompatibel med en mobil kasseløsning, men som også er brugervenlig og nemt for både kunden og personalet at bruge – fx en mPOS-tablet.

Mere om vores mobile hardware-løsninger »

mPOS systemet NP Retail fungerer både på tablet og smartphone
Kunde på café betaler for sin kaffe med MobilePay

Modtag alle slags betalinger

Personalet kan med en mPOS klare alle slags betalinger overalt i forretningen. Betalingerne inkluderer transaktioner gennem scan, swipe, kreditkort og mobile betalinger.

Hvis din forretning gør brug af gavekort, medlemspoint eller rabatkuponer, kan de benyttes på lige fod med kontant- eller kreditbetalinger.

Mere om integrerede betalingsmetoder »

Portrætbillede af Kasper Højdal

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.