Museum ERP

3. august 2015

Du tilbydes museum ERP hos NaviPartner.

Samlet løsning til museer og attraktioner

Hos NaviPartner tilbydes du NP Entertainment, som kort sagt er en samlet IT-løsning til museer og attraktioner. Så hvis dette har relevans for dig, så kan NaviPartner tilbyde dig en rigtig god løsning, som blandt andet inkluderer overføring af data til Dynamics NAV, når butikken sælger gaver og souvenirs. På denne måde får du et overblik over forretningen, og du kan få indsigt i, hvordan de forskellige elementer i din forretning hænger sammen. Kernen i NP Entertainment er nemlig NP Retail, som gør dette muligt.

Velafprøvet løsning

Systemet er særdeles velafprøvet, idet det kører i over 1500 butikker i både ind- og udland, så du kan være sikker på en løsning, som helt sikkert fungerer. NP Retail kan ved hjælp af modulerne i NP Entertainment-suiten ligeledes indsamle de data, der kommer ind fra de fysiske billetsalg og fra en evt. webshop. Så mulighederne er mange med museum ERP fra NaviPartner.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Hvis du ønsker mere viden om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22. Husk at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.