Udlæsning af data fra Dynamics 365 Business Central til indlæsning i webshoppen

Med Navi Connect styrer og automatiserer du udlæsning af data fra Business Central til indlæsning i din webshop, så fx priser eller varelager nemt kan opdateres.

Mand sidder foran bærbar med kreditkort og afprøver Navi Connect og Expense Management

Udlæsningen styres ved hjælp af XML-skabeloner

  • Vi opsætter en eller flere XML-skabeloner, som styrer, hvilke data der kommer med i den eller de Business Central-tabeller, der skal udlæses. Et eksempel på en Business Central-tabel kan være en vare tabel med farve- og størrelsesvarianter.
  • Da XML-dataenes struktur udelukkende styres via skabelonen i Business Central, kan mindre ændringer i opsætningen udføres hurtigt og smidigt, når først skabelonen er opsat.

Du vælger, om dataene skal udlæses løbende eller periodisk

På transaktionsbasis udlæses dataene løbende fra Business Central, hver gang der sker en transaktion, som ændrer dataene i Business Central – for eksempel når en ordre gennemføres og en vare fratrækkes lageret

Med batchkørsler udlæses dataene periodisk. Det kan fx være en daglig udlæsning af de samlede lagertal fra Business Central. Frekvensen defineres på skabelonen. Batchkørslen kan også sættes op som manuel kørsel.

Få filerne i nemt håndterbare størrelser

Ved hjælp af skabelonen kan du også styre, i hvor store portioner udlæsningen skal deles op i, altså f.eks. hvor mange varer, der skal være pr. fil.

Vælg mellem forskellige overførselsmetoder

Skabelonen styrer, hvor de udlæste XML-filer placeres. Det giver mulighed for at vælge forskellige overførselsmetoder alt efter, hvordan de udlæste data skal anvendes.

  • For deling mellem flere modtagere lægges XML-filen på en FTP-server
  • For automatisk indlæsning i webshoppen lægges XML-filen som en parameter i en webservice
  • For manuel indlæsning lægges dataene i en lokal mappe.

Mere om NP Retail og Business Central »

Portrætbillede af Kasper Højdal

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Vil du høre mere om Navi Connect? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.