NaviPartner i dialog med fremtidens Dynamics-specialister

18. april 2016

Den 3. maj åbner Microsoft dørene op i Lyngby, hvor der afholdes karrieredag. Her har IT-studerende muligheden for at netværke med Microsoft-partnere. NaviPartner møder op og ser frem til dagen.

Mange muligheder for fremtidens Dynamics-specialister

Microsofts karrieredag er en dag, som sætter IT-studerende i fokus. Omdrejningspunktet er Microsoft Dynamics, og de deltagende studerende har mulighed for at netværke med Microsoft-partnere, der netop er specialister i Dynamics.

Dagen skal give de studerende svar på spørgsmål som ”hvordan differentierer og brander jeg mig selv for at få job i jeres virksomhed?” og ”hvordan er den faglige og sociale kultur i IT-branchen?”.

Udvid dit netværk og stil spørgsmål hos Microsoft

Til at besvare spørgsmål kommer en række IT-virksomheder, heriblandt NaviPartner, der vil møde talstærkt op med Support Director Niels Monsen, Director of HR Anna Garver Pedersen, samt Project Manager i NaviPartners web-afdeling Kasper Højdal.

Support Director Niels Monsen

Anna Garver Pedersen, Director of Accounting and HR at NaviPartner

Director of HR Anna Garver Pedersen

Project Manager Kasper Højdal

Vigtig kontakt  med næste generation af unge og dygtige IT-medarbejdere

NaviPartner er engagerede i den næste generation af unge og dygtige IT-medarbejdere og det er blandt andet én af grundene til at deltage i dette arrangement.

Vi ser virkelig frem til at være med på karrieredagen hos Microsoft i Lyngby, da vi håber på at få rigtig mange af fremtidens medarbejdere i tale. Vi håber på et stort fremmøde og nogle spændende samtaler, der kan give os et indtryk af, hvad vi i NaviPartner fortløbende kan gøre for at forblive en attraktiv, dynamisk og ungdommelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø som grobund for de gode kundeoplevelser.

Anna Garver Pedersen, Director of HR, NaviPartner

Detaljer og tilmelding

Karrieredagen finder sted den 3. maj fra kl. 15.00-18.00 hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

Tilmeld og læs mere