NaviPartner modtager Verified by REVI-IT-mærke

16. november 2015

I samarbejde med REVI-IT A/S har NaviPartner gennemført den årlige IT-revision efter standarderne i ISAE 3402 II. Erklæringen garanterer sikkerheden af NaviPartners IT-drift.

Revisionserklæringen bekræfter sikkerheden af kontrolmiljøet på NaviPartners’ IT-systemer. Vi tager IT-sikkerhed yderst alvorligt, og da IT-systemerne i NaviPartner er essentielle for vores kunders succes, er vi stolte for at kunne dokumentere, at NaviPartner har modtaget ”Verified by REVI-IT”-mærket, ISAE 3402 II.

ISAE 3402 II er en international garanti, der stiller krav til servicevirksomheder. Revisionserklæringen giver NaviPartner en ekstern og uafhængig organisations ord for, at vi i NaviPartner kan levere det vi lover.

Revisionserklæringen er vores kunders garanti for, vi holder vores aftaler, og at vi overholder lovgivning angående persondataloven og datasikkerhed generelt.

IT-revisionsgennemgangen af NaviPartner er foretaget af virksomheden REVI-IT A/S. REVI-IT A/S er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, der udelukkende arbejder med IT-revision.

Du kan se hele erklæringen ved at klikke her.