Business CentralButikkerNaviPartner

NaviPartner opfylder Microsofts højeste standard for software-løsninger

By 5. oktober 2018august 24th, 2020No Comments

Kasseløsningen NP Retail er endnu engang blevet certificeret til Microsoft Dynamics. Dette betyder, at løsningen opfylder Microsofts højeste standard og certificeringskrav for partnerudviklet software.

Kvinde står med tablet med Microsoft Dynamics i tøjbutik

Microsoft Dynamics-certificering

NaviPartners forretningsløsning, NP Retail, er endnu engang blevet Microsoft Dynamics-certificeret. Ifølge Microsoft har løsninger, der er certificeret til Microsoft Dynamics, vist udviklingskvalitet og kompatibilitet med Microsoft Dynamics-produktet. Et andet kriterie er, at Dynamics-partneren skal have kunder, der har succes med den certificerede løsning, og som er villig til at anbefale til det til andre.

For NaviPartner betyder certificeringen at vores kunder kan være sikre på, at vores kassesystem og ERP-løsning har gennemgået strenge test efter høje kvalitetsstandarder. Vi vil fortsætte vores arbejde med at sikre kvaliteten af vores software-løsninger samt lede vores kunder til nye højder.

Pålidelig og sikker drift

Som IT-leverandør og forretningspartner er kundernes sikkerhed vores første prioritet. Som garanti for vores arbejde med sikkerhed og drift, har NaviPartner opnået en række certificeringer målrettet kvalitets- og sikkerhedsinitiativer, der har betydning for dig som kunde.

Læs om certificeringerne her »

Portrætbillede af Michael Garver Bundgaard

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om NaviPartners forretningsløsninger? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med én af vores konsulenter. Vi kan hjælpe dig med at transformere din forretning.