Navision demo

23. august 2015

Hos NaviPartner tilbyder vi en gratis demo af vores NP Retail, en fremtidssikret butiksløsning. Demoen dedikeres direkte til din virksomhed, hvorved du kan anvende alle løsningens funktioner, såsom fx at oprette varer samt gennemføre kontantbetaling.

Komplet IT-løsning til fysiske butikker

NP Retail er en komplet IT-løsning som b.la. omfatter software, hardware og implementering. NP Retail er integreret til Microsoft Dynamics NAV, som b.la. samler bogholderi, ordre- og varehåndtering, og lagerstyring i samme løsning. Dette giver dig mulighed for at reducere dine omkostninger, samt at frigøre ressourcer til udvikling af din forretning.

Klar på bare 5 minutter

Er du interesseret i at prøve vores NP Retail demo, og derved afprøve alle de mange fordele og smarte funktioner som vores nuværende kunder har, så hent demoen nu og kom i gang allerede om 5 minutter!

NP Retail kan anvendes uanset størrelsen på din virksomhed, så uanset om du har en enkeltstående detailbutik eller er en del af en landsdækkende kæde, vil din virksomhed kunne drage fordel af at prøve vores NP Retail demo.