Navision ERP

19. juli 2015

Hos NaviPartner benytter vi Navision ERP systemer, så dine data samles et sted.

Én samlet løsning

Microsoft Dynamics NAV, vores Navision ERP, samler alle dine platforme og data på et sted. Det sparer både dig og dine medarbejdere tid og ressourcer. Med et af vores Navision ERP systemer, NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment, samler vi dine regnskaber, lagerbeholdning, varebestilling mv.

NP Retail er til dig, der står med en fysisk butik, hvor du ønsker en lettere tilgang til det administrative. NP Entertainment findes med undermoduler, og du kan altså få forskellige løsninger, som er tilpasset den del af underholdningsbranchen du befinder dig i. NP Ecommerce er til dig, som har en webshop hvor specielt lagerbeholdning er vigtig. I NP Ecommerce kan du også samle din webshop med en fysisk butik, dermed samler Navision ERP systemet alle data på én platform.

Kvalificeret til at levere den bedste løsning for dig

NaviPartner hjælper dig med at finde den bedste løsning, så du kan bruge mere tid på at sælge.

Vores program, NP Retail, er anerkendt af Microsoft og vi har fået udmærkelserne Certified for Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Gold Partner.

Gratis demo eller uforpligtende tilbud?

Du kan prøve vores Navision ERP gratis i 30 dage, derefter vælger du selv om du vil fortsætte eller stoppe. Ved spørgsmål eller et uforpligtende tilbud kan du altid kontakte os på 70 22 03 22.