Netbutik

7. september 2015

Ønsker du dig en netbutik, så du kan nå dine kunder i et bredere omfang?

Optimer dine forretningsganve med NP Ecommerce

Hos NaviPartner tilbydes du en netbutik, som er baseret på e-handelsmodulet NP Ecommerce. Dette betyder kort sagt, at du modtager en god og professionel løsning, som lægger fundamentet til en struktureret og optimeret forretningsgang. NP Ecommerce er bygget op omkring en integration mellem markedets bedste e-handelsplatform, Magento, og markedets stærkeste økonomisystem, Dynamics NAV. Denne integration sikrer dig den mest hensigtsmæssige brug af dine ressourcer.

Undgå dobbeltarbejde og forvirring

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22, hvis du har spørgsmål. Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Når du vælger en løsning indeholdende en netbutik hos NaviPartner, så sikres du en altid opdateret lagerbeholdning i både den fysiske butik og webshoppen. Samtidig undgår du dobbeltarbejde, eftersom systemet sørger for, at du kun skal indtaste data et sted, da både bogholderi, butik, webshop og lagerstyring administreres via Dynamics NAV. Din netbutik vil ligeledes inkludere et responsivt design, så du modtager en løsning med et kundevenligt og salgsfremmende design.