AttraktionerButikker

Nets introducerer nye betalingsterminaler

By 25. september 2020december 22nd, 2020No Comments

De to Ingenico-terminaler Lane 3000 og Move 3500 erstatter iPP350, som snart udgår. NaviPartner er klar med kasseintegrationen til NP Retail, så du nu kan opdatere betalingsprocesserne i dine butikker med ny teknologi.

Lane 3000 ot Move 3500

Klik på billedet for at se en kort videopræsentation af de nye terminaler.

Betalingssoftware i skyen

Nye terminaler og betalingssoftware baner vejen for bedre og mere effektive betalingsprocesser i dine butikker. I modsætning til iPP350-terminalerne, kræver de nye terminaler ikke PSAM eller PSAM-abonnementer. I stedet bliver data udvekslet i skyen. Det betyder fx, at du nemt kan flytte terminaler fra butik til butik, da det ikke kræver en ny PSAM, men kan klares online. Integrationen til de nye terminaler er tilgængelig for alle vores kunder på Dynamics NAV 2016+ eller på Business Central.

Har du Ingenico iPP350-betalingsterminaler i dine butikker?

Du kan installere nye iPP350-terminaler i dine butikker frem til april 2021, så længe Nets har dem på lager. Ingenico supporterer terminalerne frem til slutningen af 2024, såfremt terminalsoftwaren er opdateret. Herefter er der ikke længere hjælp at hente, hvis terminalen bryder ned.

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om de nye betalingsterminaler Lane 3000 og Move 3500? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med én af vores konsulenter.