AttraktionerButikker

Nets introducerer nye betalingsterminaler

By September 24th, 2020No Comments

De to Ingenico-terminaler Lane 3000 og Move 3500 erstatter iPP350, som snart udgår. NaviPartner er klar med kasseintegrationen til NP Retail, så du nu kan opdatere betalingsprocesserne i din butik med den nyeste teknologi.

Kunde betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Betalingssoftware i skyen

Nye terminaler og betalingssoftware baner vejen for bedre og mere effektive betalingsprocesser i dine butikker. I modsætning til iPP350-terminalerne, kræver de nye terminaler ikke PSAM eller PSAM-abonnementer. I stedet bliver data udvekslet i skyen. Det betyder at du nemt kan flytte terminaler fra butik til butik, da det ikke kræver en ny PSAM, men kan klares online.

Har du Ingenico iPP350-betalingsterminaler i din butik?

Du kan installere nye iPP350-terminaler frem til april 2021, så længe Nets har flere på lager. Nets supporterer terminalerne frem til slutningen af 2024, såfremt terminalsoftwaren er opdateret. Herefter er der ikke længere hjælp at hente, hvis terminalen bryder ned.

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om de nye betalingsterminaler Lane 3000 og Move 3500? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med én af vores konsulenter.