Nets introducerer nye betalingsterminaler i sommeren 2019

1. december 2018
Kunde betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Ingenico-terminalen iPP350 udgår i 2023 og erstattes af nye betalingsterminaler med forbedret software. Opdater dine betalingsprocesser i din butik med den nyeste teknologi. Læs mere om ændringerne her.

Kunde betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Betalingssoftware i skyen

Nye terminaler og betalingssoftware baner vejen for bedre og mere effektive betalingsprocesser i dine butikker. I modsætning til iPP350-terminalerne, bruger de nye betalingsterminaler ikke PSAM eller PSAM-abonnementer. I stedet vil data blive udvekslet i skyen. Det betyder at du nemt kan flytte terminaler fra butik til butik, da det ikke kræver en ny PSAM, men kan klares online.

Andre fordele:

  • Cloudløsning med 99,95 % oppetid
  • Øjeblikkelig opdatering af loyalitetspoint i kundeklub
  • Kan modtage dankortbetalinger offline
  • Nemt at opdatere betalingssoftware
  • Hurtigere terminaler med længere levetid
  • Overholder PCI 5 – den højeste sikkerhedsstandard.

Har du Ingenico iPP350-betalingsterminaler i din butik?

Nets stopper support af Ingenico iPP350-terminaler fra 31. december 2023. Ved udløb af support er der ikke længere hurtig hjælp at hente, hvis dankortterminalen skulle bryde ned.

Hvis din forretning bruger iPP350-terminaler, er det fortsat muligt at tilkøbe ekstra terminaler, hvis én af jeres terminaler skulle gå i stykker frem til december 2023. I år 2024 vil det kun være muligt at tilkøbe de nyeste Nets betalingsterminaler med cloud-softwaren. Vi vender tilbage med mere information om den nye terminal når vi nærmer os sommeren 2019.

Portrætbillede af Michael Garver Burgaard

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om Nets’ betalingsterminaler? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med én af vores konsulenter. Vi kan hjælpe dig med at transformere din forretning.