Nets introducerer nye betalingsterminaler i sommeren 2019

1. december 2018
Kunde betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Ingenico-terminalen iPP350 udgår i 2023 og erstattes af nye betalingsterminaler med forbedret software. Opdater dine betalingsprocesser i din butik med den nyeste teknologi. Læs mere om ændringerne her.

Kunde betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Betalingssoftware i skyen

Nye terminaler og betalingssoftware baner vejen for bedre og mere effektive betalingsprocesser i dine butikker. I modsætning til iPP350-terminalerne, bruger de nye betalingsterminaler ikke PSAM eller PSAM-abonnementer. I stedet vil data blive udvekslet i skyen. Det betyder at du nemt kan flytte terminaler fra butik til butik, da det ikke kræver en ny PSAM, men kan klares online.

Andre fordele:

  • Cloudløsning med 99,95 % oppetid
  • Øjeblikkelig opdatering af loyalitetspoint i kundeklub
  • Kan modtage dankortbetalinger offline
  • Nemt at opdatere betalingssoftware
  • Hurtigere terminaler med længere levetid
  • Overholder PCI 5 – den højeste sikkerhedsstandard.

Har du Ingenico iPP350-betalingsterminaler i din butik?

Nets stopper support af Ingenico iPP350-terminaler fra 31. december 2023. Ved udløb af support er der ikke længere hurtig hjælp at hente, hvis dankortterminalen skulle bryde ned.

Hvis din forretning bruger iPP350-terminaler, er det fortsat muligt at tilkøbe ekstra terminaler, hvis én af jeres terminaler skulle gå i stykker frem til december 2023. I år 2024 vil det kun være muligt at tilkøbe de nyeste Nets betalingsterminaler med cloud-softwaren. Vi vender tilbage med mere information om den nye terminal når vi nærmer os sommeren 2019.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om Nets’ betalingsterminaler? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med én af vores konsulenter. Vi kan hjælpe dig med at transformere din forretning.