Få styr på din performance med Power BI

Med NP Business Insight får du mulighed for at få indsigt i din virksomheds performance ved at visualisere din data fra Dynamics Business 365 Central med Microsoft Power BI.

Træf beslutninger der gavner forretningen

Virksomheder i dag producerer data kontinuerligt og i store mængder. Din virksomheds performance afhænger derfor af, hvor god du er til at overskue, administrere samt analysere data. Uden indsigt og overblik i din forretning risikerer du at blive overhalet indenom af dine konkurrenter.

Ved at synkronisere data fra Business Central til Power BI opnår du en dyb indsigt i forretningen ud fra overskuelige, visuelle opsætninger af data. Ved hjælp af denne indsigt kan alle dele af virksomheden herunder ledelse, butikker og kollegaer træffe kvalificerede og fordelagtige beslutninger, der gavner forretningen.

Visualisér data med Power BI rapporter

Med NP Business Insight og Power BI er funktionerne og mulighederne mange. Der hvor funktionen for alvor giver værdi for virksomhedens performance, er mulighederne omkring opsætning og sammensætning af data. Med Power BI kan du få visualiseret din data i rapporter, og få det nødvendige overblik i din og dine kollegaers beslutningstagning.

Med NP Business Insight får du adgang til en Power BI rapport, hvor du i høj grad kan få visualiseret udvikling samt fordelingen for salg af varer, butik eller andet. Desuden er rapporten interaktiv, dvs. du kan fremhæve et specifikt produkt eller parameter og se, hvordan det påvirker de resterende tabeller i rapporten.

Rapporten giver dig bl.a. indsigt i:

  • Totalomsætning i en given periode
  • Omsætning pr. butik
  • Omsætning pr. salgsperson
  • Omsætning af specifikke produktkategorier
  • Profit oversigt
  • Salgsperformance
  • Antal transaktioner
  • KPI’er.

Drag fordel af integrationen med Business Central

Ved at integrere data fra Business Central sikrer du, at datasammensætning og overblik i Power BI er baseret på de væsentligste data af din virksomheds performance. Derudover synkroniserer Business Central løbende data til Power BI, så dashboards og rapporter er opdaterede.

Værdien af integrationen med Business Central afhænger af hvilke data man fodrer ERP systemet med. Med NaviPartners kasseløsning og webshop synkroniseres omsætning og andet direkte i Business Central samtidig med at man kan kontrollere lagerstyring og rapportering. Al denne data vil med NP Business Insight give din virksomhed den ballast og sikkerhed, når der skal træffe beslutninger, som skal øge virksomhedens produktivitet og bundlinje.

« Tilbage til NP Retail Tilvalg

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.