Standardfunktioner i NP Ecommerce

Få et detaljeret indblik i alle de funktioner og tilpasninger, som indgår i vores standardløsning.

Betaling er en essentiel del af enhver webshop. Vi har udviklet en integration til både betalingskort og bankoverførsel, vi har også udbygget NAV, så du har mulighed for automatisk at generere en faktura, som sendes til kunden.

Læs mere »

Når dine kunder har besluttet sig for at købe et produkt lægges det i kurven. Vælger de at gå videre ryger de til tjek-ud-processen. Vi har udviklet en række funktioner relateret til disse områder, som du kan se her.

Læs mere »

Sidestyring handler om generelle funktioner, som er kendetegnet ved ikke at relatere sig til specifikke sider, men til hele webshoppen som helhed. Herunder hører diverse forskelligartede elementer, lige fra markedsføring til opsætningsspørgsmål.

Læs mere »

Et produktkort er siden for et specifikt produkt. Det er den type side du lander på, når du trykker på et af produkterne på en produktkatalog-side. Denne side indeholder typisk detaljer omkring produktet, såsom billeder, pris og beskrivelse.

Læs mere »

Produktkatalogsider er sider, som viser mange af dine produkter på samme tid. Det vil oftest være produktkatalogsider du lander på, når du trykker på en kategori i navigationensmenuen, som fx “Bukser” eller “Damer”.

Læs mere »

SEO sikrer, at en side er læsbar for Google, så den har mulighed for at komme frem i Googles søgeresultater. SEO er en vigtig faktor for driften af en effektiv webshop, og funktionerne her kan hjælpe dig.

Læs mere »

Integrationer og udvidelser til Microsoft Dynamics NAV eliminerer en masse manuelt arbejde med bogføring og fakturering. Lad programmet sørge for at sende fakturaer, oprette pakkelabels og trække pengene for de ordrer, du modtager.

Læs mere »

Ud over de funktioner der en del af standard-webshoppen, kan vi også tilbyde en række ekstramoduler og -funktioner, som du kan tilkøbe. Vi råder også over ressourcer til at lave specialudvikling specifikt til din løsning.

Læs mere »