Skip to main content
ButikkerNaviPartnerNyhedsbrev

NP Retail til 100 smykkebutikker i Brasilien

By 19. februar 2020juni 25th, 2021No Comments

I samarbejde med vores portugisiske partner, Protame, er vi i gang med at implementere POS-løsning og ERP-system hos Acium. Det globale smykkebrand har valgt NP Retail og Business Central som deres fremtidige retail-software.

Acium, som er etableret i 2011, har revolutioneret smykkemarkedet med produkter af 100% stål og en enestående fotograveringsservice. I 2012 indførte brandet deres frachisemodel, og i dag sælges Aciums smykker i over 300 butikker i Brasilien, USA og Europa.

Først Spanien, Italien og Tyskland, derefter Brasilien

Spanien er pilotmarkedet for implementeringen af NP Retail i Aciums butikker. Pt. er løsningen live i 5 butikker i Madrid og undervejs i yderligere 15 butikker i Spanien. Samtidig bliver Business Central implemteret hos Aciums hovedkvarter i Italien, og NP Retail bliver udrullet hos brandets butikker i Tyskland. Derefter kommer udrulningen hos 100 butikker i Brasilien – inklusive tilpasning i forhold til den lokale skattelovgivning i landets regioner.

Opdag, hvordan NP Retail understøtter din strategi globalt

Begynd at planlægge din rejse ind i nye markeder. Vores guides giver dig information om lokalisering og sprogversioner i NP Retail og i Business Central. Derudover kan du læse om populære betalingsmetoder i hele verden.

POS system i …

POS system i …

POS system i …

POS system i …

Portrætbillede af Michael Garver Bundgaard

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.