ButikkerNaviPartner

NP Retail er live i japansk butikskæde med vokseværk

By August 24th, 2020No Comments

NaviPartners kasseløsning, NP Retail, er nu at finde i Minisos 15 nyåbnede butikker i Canada. Den japanske butikskæde har vokseværk og forventer at åbne 500 butikker mere i Canada alene.

MINOSO live med NP Retail i Canada

Miniso – et firma med vækstambitioner

Miniso er japansk-ejet butikskæde der sælger kosmetik, legetøj samt ting til køkken og hjem til fornuftige priser. De danske pendanter til Miniso er virksomheder som Flying Tiger Copenhagen og Normal.

Miniso vil måske være en virksomhed, du vil støde på ude i verden. De har nemlig de seneste tre år åbnet mere end 1000 butikker i 40 lande verden over. Med 80-100 nyåbnede butikker om måneden, er Minisos vækststrategi én af de mest ambitiøse og hurtigste i verden.

NP Retail i Canada

I samarbejde med vores partner, Mibusoft, er vi nu gået live med vores kasseløsning, NP Retail, i Minisos 15 første canadiske butikker. Løsningen bruges nu i butikkerne som point of sale-system med integreret lagerstyring og økonomisystem. Forretningsløsningen er forberedt til vækst, hvilket gør det muligt for Miniso at udvide med flere regnskaber og butikker. I Canada alene har de ambitioner om at åbne 30 butikker i løbet af de næste 14 dage – for til sidst at have åbne 500 butikker om et par år.

POS og mPOS illustrereet på computerskærm, tablet og mobil

Vil du prøve NP Retail?

Få 30 dages adgang til vores POS-løsning med de nyeste funktioner. Som bonus får du også adgang til webshop-løsningen NP Ecommerce samt Business Central.