Dybdegående rapportering

Brug de indbyggede værktøjer til at analysere salget og lave målrettede kampagner.

Ingen grund til at leve på tilfældigheder

At vide fremfor at formode

Lær alt, hvad der er værd at vide om din forretning. Hvor mange varer sælger jeg, hvad er mit totale salg i en bestemt periode, hvad er den gennemsnitlige omsætning på en time, hvad er min nettoindtjening på en time osv.

Led og inspirér dine medarbejdere igennem viden

Følg dine ansattes udvikling, se deres fremskridt hvad angår salg og analysér helt ned i detaljen. Se, hvor der er brug for en ekstra indsats, så du og dine medarbejdere når i mål sammen.

Avancerede rapporter igennem dashboards

Analysér butikkernes salgsperformance

Indbyggede dashboards gør dig i stand til at se salgsstatistik inden for en hvilken som helst tidsperiode. Du kan hurtigt se ændringer over tid hvad angår salg, omsætning, nettoindtjening og meget andet.

Du har din forretnings udvikling og fremskridt gennem enhver tidsperiode lige foran dig. Og du bestemmer selv hvor detaljerede rapporterne skal være.

Del information enkelt og nemt

Overfør grafer og diagrammer fra dine dashboards og del dem nemt med resten af medarbejderne.

Styr på efterspørgslen

Hav en klar idé om, hvilke bestsellers der forventes at blive udsolgt og få styr på efterspørgslen igennem tilgængelig statistik. Med statistik-panelerne kan du se, hvilke produkter der sælger bedst, hvilke forretninger der har det bedste salg, ligesom du kan se indtjening over for omkostninger.

Klart overblik over forretningen

Få et klart overblik over alle dine butikker eller zoom ind på et specifikt område eller én specifik butik.