Få styr på din performance med Power BI

Med NP Business Insight får du mulighed for at få indsigt i din virksomheds performance ved at visualisere din data fra Dynamics NAV med Microsoft Power BI.

Træf beslutninger der gavner forretningen

Virksomheder i dag producerer data kontinuerligt og i store mængder. En virksomheds performance afhænger derfor af, hvor god man er til at overskue, administrere samt analysere data. Uden indsigt og overblik i virksomhedens data risikerer man at blive overhalet indenom af virksomhedens konkurrenter.

Ved at synkronisere data fra Dynamics NAV til Power BI opnås en dyb indsigt i forretningen ud fra overskuelige, visuelle opsætninger af data. Ved hjælp af denne indsigt kan ledelse, butikker og kollegaer træffe kvalificerede og fordelagtige beslutninger, der gavner forretningen.

Hør hvordan NP Business Insight kan gøre en forskel for din performance.

Visualisér data med Power BI

Med NP Business Insight og Power BI er funktionerne og mulighederne mange. Der hvor funktionen for alvor giver værdi for virksomhedens performance, er mulighederne omkring opsætning og sammensætning af data. Med Power BI kan man oprette datasets og opstille rapporter, som alle kan visualiseres og skabe det nødvendige overblik for virksomheder i deres beslutningstagning.

Datasets – integration af data
Ved hjælp af datasets i Power BI kan man importere al slags data ind i systemet. De oprettede datasets kan benyttes igen og igen til forskellige datasammensætninger og rapporter.

Reports – visualisering af virksomhedens performance
Med Power BI rapporter har man rig mulighed for at visualisere de importerede datasets i forskellige typer tabeller, netværksmodeller, kort mm. Man kan derfor få visualiseret, hvordan udvikling samt fordelingen er for salg af varer, butik eller andet. Desuden er rapporterne interaktive, dvs. man kan fremhæve et specifikt produkt eller parameter og se, hvordan det påvirker de resterende tabeller i rapporten.

Dashboards – få overblik over nøgletal
Dashboards er for alvor vejen til overblik over en virksomheds, butiks eller webshops performance. Her kan man fx holde øje med den løbende omsætning eller salg af varegrupper, idet dashboards giver mulighed for at få et hurtigt øjebliksbillede af data og dens udvikling. Dette mindsker risici ved beslutningstagen og kan være med til at sikre, at virksomheden udvikler sig i den mest gunstige retning.

Både rapporter og dashboard kan deles med andre i virksomheden, så man nemt kan videndele og sikre, at virksomheden som helhed træffer korrekte forretningsbeslutninger baseret på fakta.

Drag fordel af integrationen med Dynamics NAV

Ved at integrere data fra Dynamics NAV sikrer man, at datasammensætning og overblik i Power BI er baseret på de væsentligste data af virksomhedens performance. Derudover synkroniserer Dynamics NAV løbende data til Power BI, så dashboards og rapporter er opdaterede.

Værdien af integrationen med Dynamics NAV afhænger af hvilke data man fodrer ERP systemet med. Med NaviPartners kasseløsning og webshop synkroniseres omsætning og andet direkte i Dynamics NAV samtidig med at man kan kontrollere lagerstyring og rapportering. Al denne data vil med NP Business Insight give virksomheden den ballast og sikkerhed, når der skal træffe beslutninger, som skal øge virksomhedens produktivitet og bundlinje.

Prøv vores POS-system i 30 dage

Få gratis adgang til kassesystemet NP Retail og ERP-systemet Dynamics NAV på både pc’er, tablet og smartphone. Som bonus får du også adgang til vores webshop-løsning, NP Ecommerce.