Ny Chief of Project Management og Key Account Manager i NaviPartner

1. juni 2017

NaviPartner har fået ny Chief of Project Management i Kristian Pedersen, som har været en del af virksomheden siden 2015. Der er samtidig kommet et nyt ansigt til, da Kasper Clausen er tiltrådt som Key Account Manager.

Kristian Pedersen

Kasper Clausen

Kristian Pedersen er ny Chief of Project Management

Kristian Pedersen forfremmes fra stillingen som Project Manager og er tiltrådt som Chief of Project Management pr. 1. maj 2017. Kristian er uddannet proces- og innovationsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet.

Kristian startede hos NaviPartner i 2015 og har opnået et indgående kendskab til projektledelse herunder implementering, tilpasning og opsætning af NaviPartners løsninger. I stillingen som Chief of Project Management har Kristian ansvaret for at lede projektteamet med fokus på at få vores kunder vel i mål med implementeringen af vores løsninger, som i sidste ende skal gavne deres forretning.

Kristian afløser Simon Rasmussen, som efter 9 gode år i NaviPartner har valgt at søge nye udfordringer.

Kasper Clausen er tiltrådt som Key Account Manager

Kasper Clausen er tiltrådt som Key Account Manager pr. 1. maj 2017. Kasper har mere end 10 års erfaring inden for detailbranchen herunder de seneste tre år som Retail Experience Specialist hos Sonos.

I stillingen som Key Account Manager sørger Kasper for at skabe og vedligeholde relationer til NaviPartners kunder, så en forståelse for kundens behov altid er i højsædet.