Ny funktion til Dankort på mobilen: Betal fra låst skærm

25. juli 2017

Det bliver nemmere og nemmere at betale ved kassen. Som noget helt nyt kan kunderne nu foretage mobile betalinger fra låst skærm, så det matcher den brugeroplevelse, du kender fra det kontaktløse dankort og MobilePay.

Nu kan du nøjes med en enkelt håndbevægelse

Dankort på mobilen minder i brug om det kontaktløse dankort, her er det blot mobilen i stedet for dankortet, som kunden holder hen til betalingsterminalen. Den store fordel her er, at du ikke skal til at rode med at finde pungen eller dankortet frem, du kan blot swipe din mobiltelefon forbi den sorte boks, når du handler for under 200 kr. – også helt uden at skulle åbne telefonen eller finde app’en frem.

Dankort på mobilen versus MobilePay

Det nye mobile dankort blev lanceret af NETS i april 2017 og kommer til at være i skarp konkurrence med MobilePay, som allerede findes i mange forretninger. For forbrugerne ligger den store forskel i, at du med det mobile dankort ikke behøver at have app’en åben for at betale, som du gør med MobilePay. Samtidig kan der være fordele at hente for forretningerne ved at tilbyde hurtigere ekspedition ved kassen. Dansk Supermarked er gået forrest ved hurtigt at implementere funktionen ved kasserne i Netto, Føtex, Bilka og Salling varehuse som afløsning for MobilePay. Læs mere om hvorfor her.

Derfor skal din forretning hoppe med på vognen

Dankort på mobilen er en service, der er nem og bekvem for både forbrugerne og forretningerne. Når først forretningen har fået styr på opsætningen, er det en stor fordel at kunne tage imod det mobile dankort, da det er en service, der forventes at få stor succes – NETS vurderer, at halvdelen af alle danskeres betalinger vil foregå via mobiltelefonen i 2020. Digitale betalinger forkorter ekspeditionstiden, giver mindre slid på terminalen og kræver færre kontanter. Desuden kræver det ikke datadækning på mobilen at betale med dankortet, så butikker i områder med dårlig dækning kan også være med. Hvis din forretning ikke er gearet til det mobile dankort endnu, så læs merepå nedenstående link.

Dankortterminal maskine

Bliv sat op til Dankort på mobilen

Gør dine kunder en tjeneste og mærk en kortere ekspeditionstid ved at modtage betalinger med Dankort på mobilen. Med NaviPartners hjælp kan du nemt få sat dine terminaler op til det mobile dankort.