AttraktionerUncategorized

Nye muligheder med billetsalg på Magento 2

By 12. januar 2021No Comments

Vores udviklingsafdeling er i fuld gang med at opgradere online-modulerne i NP Entertainment-suiten til Magento 2. Det første modul, der får en overhaling, er NP Ticketing Online. Den nye og udvidede funktionalitet giver dig mulighed for at skabe en bedre online-oplevelse, du som museum eller attraktion kan høste fordelene af.

Nye mulighed med billetsalg på Magento 2

Magento 2 til online billetsalg

Mødet med dine besøgende finder allerede sted på din hjemmeside, når besøgende undersøger og eventuelt køber online-billetter. Den brugervenlighed og oplevelse, du tilbyder dine besøgende influerer den samlede vurdering af din attraktion eller kulturinstitution. Netop derfor er billetsalgsmulighederne værd at tage et nærmere kig på, hvis du ønsker at højne oplevelsesværdien og sikre tilbagevendende besøgende.

Nye funktioner i NP Ticketing Online

Mulighederne for online billetsalg udvides med de nye funktioner i Magento 2. Vi dykker ned i seks af de mest fremtrædende funktioner:

#1 Billetter sendt med SMS

Giv dine besøgende mulighed for at modtage deres online-billet på SMS evt. som tillæg til pdf-filen over email. På den måde kan dine besøgende have billetten lige ved hånden.

#2 Billetsalg flere steder på shoppen

I stedet for kun at sælge billetter ét sted på din webshop, fx på en produktoversigt, har du nu mulighed for at fremhæve billetsalg på forsiden eller andre undersider, du finder relevant.

#3 Send én samlet email

Når besøgende køber online billetter, vil de modtage én email med både ordrebekræftelse og billetter. Det gør det lettere for den besøgende at have informationen samlet ét sted i stedet for flere forskellige emails.

#4 Tilkøb

I forbindelse med billetsalg, er det muligt at indsætte tilkøb til billetten i form af andre varer. Dette kan fx være bestemte madvarer eller souvenirs, som den besøgende kan lægge i kurven sammen med billetten.

#5 Nedtælling

Når brugeren tilføjer billetter i kurven, bliver billetter reserveret i x antal minutter med en nedtælling på skærmen. Nedtællingen følger brugerens færd på hjemmesiden og giver dem mulighed for at reagere i tide.

#6 Flere billettyper i gruppebilletten

Tilbyd flere forskellige billettyper for eksempel baseret på demografi. Du kan også tilpasse familiebilletter eller gruppebilletter, hvor den besøgende kan specificere detaljer på gruppemedlemmerne.

NP Membership Online følger efter

Ligesom det er vigtigt, at online billetsalg er let og bekvemt at gå til, er det ligeså væsentligt at de besøgende kan købe medlemskaber på hjemmesiden. Flere attraktioner og museer tilbyder i dag en form for medlemskab til deres besøgende. Det kan for eksempel være årskort, sæsonkort eller medlemskort. Uanset hvilken type medlemskab, du tilbyder eller ønsker at tilbyde, kan du med NP Membership Online håndtere processerne omkring medlemmer og medlemskort.

Opgraderingen af NP Membership Online på Magento 2 er også på trapperne. Med opgraderingen følger nye funktioner, der kan gøre det lettere for jer at administrere medlemskaberne og sikre, at jeres medlemmer får det meste ud af deres medlemskab. NP Membership Online på Magento 2 giver blandt andet eksisterende medlemmer mulighed for at tilføje flere medlemmer til medlemskabet via deres personlige profil.

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om Magento 2 til billetsalg? Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Vi kan hjælpe dig med at opnå det helt optimale billetsalgs-setup.