Skip to main content
Attraktioner

Nye muligheder med billetter og medlemskaber på M2

By 12. april 2021juni 29th, 2021No Comments

Vores udviklingsafdeling er ved at lægge sidste hånd på opgraderingen af online-modulerne i NP Entertainment-suiten til Magento 2. Med nye og udvidede funktionaliteter får du mulighed for at skabe endnu bedre online-oplevelser, som du som museum eller attraktion kan høste fordelene af.

Nye mulighed med billetsalg på Magento 2

Magento 2 til online billetsalg

Mødet med dine besøgende finder allerede sted på din hjemmeside, når besøgende undersøger og eventuelt køber online-billetter. Den brugervenlighed og oplevelse, du tilbyder dine besøgende influerer den samlede vurdering af din attraktion eller kulturinstitution. Netop derfor er billetsalgsmulighederne værd at tage et nærmere kig på, hvis du ønsker at højne oplevelsesværdien og sikre tilbagevendende besøgende.

Nye funktioner i NP Ticketing Online

Mulighederne for online billetsalg udvides med de nye funktioner i Magento 2. Vi dykker ned i seks af de mest fremtrædende funktioner:

#1 Billetter sendt med SMS

Giv dine besøgende mulighed for at modtage deres online-billet på SMS evt. som tillæg til pdf-filen over email. På den måde kan dine besøgende have billetten lige ved hånden.

#2 Billetsalg flere steder på shoppen

I stedet for kun at sælge billetter ét sted på din webshop, fx på en produktoversigt, har du nu mulighed for at fremhæve billetsalg på forsiden eller andre undersider, du finder relevant.

#3 Send én samlet email

Når besøgende køber online billetter, vil de modtage én email med både ordrebekræftelse og billetter. Det gør det lettere for den besøgende at have informationen samlet ét sted i stedet for flere forskellige emails.

#4 Tilkøb

I forbindelse med billetsalg, er det muligt at indsætte tilkøb til billetten i form af andre varer. Dette kan fx være bestemte madvarer eller souvenirs, som den besøgende kan lægge i kurven sammen med billetten.

#5 Nedtælling

Når brugeren tilføjer billetter i kurven, bliver billetter reserveret i x antal minutter med en nedtælling på skærmen. Nedtællingen følger brugerens færd på hjemmesiden og giver dem mulighed for at reagere i tide.

#6 Flere billettyper i gruppebilletten

Tilbyd flere forskellige billettyper for eksempel baseret på demografi. Du kan også tilpasse familiebilletter eller gruppebilletter, hvor den besøgende kan specificere detaljer på gruppemedlemmerne.

Fleksible medlemskaber på abonnement

Ligesom det er vigtigt, at online billetsalg er let og bekvemt at gå til, er det ligeså væsentligt at give de besøgende fleksibilitet, når de ønsker at købe medlemskaber på jeres hjemmeside. De fleste attraktioner og museer tilbyder i dag en form for medlemskab til deres besøgende – det kan for eksempel være årskort, sæsonkort eller medlemskort. Uanset hvilken type medlemskab, du ønsker at tilbyde, kan du med NP Membership Online håndtere processerne omkring medlemmer og medlemskort.

Med opgraderingen af NP Membership Online på Magento 2 følger nye funktioner, der gør det lettere for jer at administrere medlemskaberne og sikre, at jeres medlemmer får det meste ud af deres medlemskab. NP Membership Online på Magento 2 giver jer blandt mulighed for at tilbyde medlemskaber på abonnement og flere forskellige typer sæsonkort – fx sølv, guld og platin – samtidigt. Desuden får medlemmerne via deres personlige profil mulighed for at tilføje flere personer til deres medlemskab.

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.