Skip to main content
Attraktioner

Flere muligheder med billetter og medlemskaber på M2

SKREVET AF 12. april 2021januar 19th, 2022No Comments

Med Magento 2-modulerne i NP Entertainment får du mulighed for at skabe endnu bedre online-oplevelser, som du som kulturinstitution eller attraktion kan høste fordelene af.

Magento 2 til online billetsalg

Mødet med dine besøgende finder allerede sted på din hjemmeside, når besøgende undersøger og eventuelt køber online-billetter. Den brugervenlighed og oplevelse, du tilbyder dine besøgende influerer den samlede vurdering af din attraktion eller kulturinstitution. Netop derfor er billetsalgsmulighederne værd at tage et nærmere kig på, hvis du ønsker at højne oplevelsesværdien og sikre tilbagevendende besøgende.

Fremtrædende funktioner i online-billetmodulet

Mulighederne for online billetsalg faciliteres i Magento 2. Vi dykker ned i seks af de mest fremtrædende funktioner:

#1 Billetter sendt med SMS

Giv dine besøgende mulighed for at modtage deres online-billet på SMS evt. som tillæg til pdf-filen over email. På den måde kan dine besøgende have billetten lige ved hånden.

#2 Billetsalg flere steder på shoppen

I stedet for kun at sælge billetter ét sted på din webshop, fx på en produktoversigt, har du nu mulighed for at fremhæve billetsalg på forsiden eller andre undersider, du finder relevant.

#3 Send én samlet email

Når besøgende køber online billetter, vil de modtage én email med både ordrebekræftelse og billetter. Det gør det lettere for den besøgende at have informationen samlet ét sted i stedet for flere forskellige emails.

#4 Tilkøb

I forbindelse med billetsalg, er det muligt at indsætte tilkøb til billetten i form af andre varer. Dette kan fx være bestemte madvarer eller souvenirs, som den besøgende kan lægge i kurven sammen med billetten.

#5 Nedtælling

Når brugeren tilføjer billetter i kurven, bliver billetter reserveret i x antal minutter med en nedtælling på skærmen. Nedtællingen følger brugerens færd på hjemmesiden og giver dem mulighed for at reagere i tide.

#6 Flere billettyper i gruppebilletten

Tilbyd flere forskellige billettyper for eksempel baseret på demografi. Du kan også tilpasse familiebilletter eller gruppebilletter, hvor den besøgende kan specificere detaljer på gruppemedlemmerne.

Fleksible medlemskaber på abonnement

Ligesom det er vigtigt, at online billetsalg er let og bekvemt at gå til, er det ligeså væsentligt at give de besøgende fleksibilitet, når de ønsker at købe medlemskaber på jeres hjemmeside. De fleste attraktioner og museer tilbyder i dag en form for medlemskab til deres besøgende – det kan for eksempel være årskort, sæsonkort eller medlemskort. Uanset hvilken type medlemskab, du ønsker at tilbyde, kan du med online billetmodulet håndtere processerne omkring medlemmer og medlemskort.

NP Membership Online gør det let at administrere medlemskaberne og sikre, at jeres medlemmer får mest muligt ud af deres medlemskab. Blandt andet kan I tilbyde medlemskaber på abonnement og flere forskellige typer sæsonkort – fx sølv, guld og platin – samtidigt. Desuden får medlemmerne via deres personlige profil mulighed for at tilføje flere personer til deres medlemskab.

Portrætbillede af Sales Executive Jonas Myhlius

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.