Dynamics NAV 2015 indtager tabletten

11. november 2014
Microsoft Dynamics NAV

Med den nye version af Dynamics NAV kan brugerne få adgang til deres data fra en tablet.

Den rollebaserede brugeroplevelse er videreudviklet til tablets, så brugerne kan arbejde effektivt hjemmefra, på arbejdspladsen eller når de er på landevejen. Alt brugeren skal gøre er at downloade og installere app’en og forbinde den til Dynamics NAV 2015-serveren.

Forbedret brugeroplevelse

Den nye version er gjort mere intuitiv og hurtigere for slutbrugeren at anvende:

  • Visning af hvilke felter, der er obligatoriske at udfylde
  • Dokumentnumre udfyldes automatisk
  • Forbedret overblik, da samlet beløb vises på fx ordrer, fakturaer og kredtinotaer
  • Forbedret produktivitet , da den enkelte bruger kun ser det som er relevant – afhængigt af opsætningen af brugerens tilladelser
  • Øget fokus og forbedrede beslutningsprocesser, da rollecenteret nu kan vise fliser som kan kombinere specialtilpassede data med en hvilken som helst numerisk værdi. Flisen kan også have en indikator, som ændrer farver baseret på de data, flisen viser.

Endnu bedre integration med Office 365

Integrationen af Dynamics NAV og Office 365 gør det muligt for brugerne at dykke ned i, analysere og dele data med kolleger og samarbejdspartnere. Løsningen er nu forbedret, så løsningen er nemmere at bruge, så brugerne vil nyde at arbejde ubesværet på tværs af Dynamics NAV og Office 365.

Mulighed for at redigere rapportlayout i Microsoft Word

Rapporter, såsom ordrer og fakturaer kan gives et få et specialtilpasset layout i Microsoft Word. En rapportkørsel kan times til at køre på serveren med det samme eller på et fastsat tidspunkt. Rapporterne vil blive bundtet i en inbox i rollecenteret.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af en konsulent