Effektivisering af salg og administration

NaviPartner leverer forretningsløsninger til detailhandel, e-handel og attraktioner.

 •  

  I vækst

  Vi tæller mere end 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Serbien og Mauritius. Og vi har planer om at blive flere.

 •  

  Innovativ

  NaviPartner blev grundlagt i 1999 og er i dag et af Danmarks absolut førende Business Central-huse.

 •  

  Anerkendt

  Vi har blandt andet udmærkelserne Certified for Dynamics og Microsoft Gold Partner.

 •  

  Fokuseret

  NaviPartner er specialiseret i at udvikle, levere og supportere løsninger til detailhandel og attraktioner.

Dokumenteret høj datakvalitet

Vi sikrer kvaliteten af vores kunders data med løsninger, der lever op til de høje standarder sat af Microsoft, Infocert og IAASB.

Ledelse

Mark Stewart Pedersen
Chief Executive Officer

Portrætbillede af Mark Stewart Pedersen, Chief Executive Officer

Mark er stifter af NaviPartner og har været administrerende direktør siden den spæde start. Han står i spidsen for NaviPartners udvikling af Microsoft Dynamics-løsninger og er også softwarearkitekt på en række løsninger. Mark formår at gribe mulighederne og lede NaviPartners kunder til nye højder.

Bjarne Stewart Pedersen
Chief Customer Officer
 +45 8891 2302

Portrætbillede af Bjarne Stewart Pedersen, Chief Customer Officer

Bjarne er medejer af NaviPartner og har det overordnede ansvar for vores kundekontakt. Siden opstarten har Bjarne været i tæt dialog med kunderne, hvorfor han i høj grad formår at sætte sig ind i deres problemstillinger. Med fokus på den gode dialog sikrer Bjarne, at kundetilfredshed og -samarbejde er i top.

Kasper Højdal
Chief Operating Officer
 +45 8891 2308 

Kasper Højdal, COO, hos NaviPartner

Som Chief Operating Officer fører Kasper tilsyn med forretningsprocesser og generel drift. Han sikrer, at NaviPartners arbejde med kunder og udvikling af butikssystemer er effektivt og gennemtænkt. Siden ansættelsen i 2015 har Kasper opnået et indgående kendskab strategi, ledelse og best-practice i NaviPartner.

Niels Monsen
Chief Strategy Officer
 +45 2894 2282

Portrætbillede af Niels Monsen

Niels Beyer Monsen har siden sin ansættelse i 2007 oparbejdet en stor indsigt i NaviPartners forretning og processer. Med sin forståelse for forretningen, er Niels ansvarlig for at NaviPartners forretningsprocesser optimeres og at strategiske mål efterfølges og gennemtænkes fra a-z.

Linjeledere

Christian Dam
Chief Technology Officer

Portrætbillede af Christian Dam, Chief Technology Officer

Som ansvarlig for hosting, står Christian sammen med sit team for IT-sikkerhed samt den daglige drift af både interne systemer samt hosting af kundernes løsninger. Med sin viden omkring best practice for drift, besidder han et overblik, der siden ansættelsen i 1999 har været med til at sikre, at driften kører optimalt.

René Buster Funch
Delivery Manager
 +45 3070 7227

Portrætbillede af René Buster Funch, Delivery Manager

Som leder af leverancegruppen er Buster presales- og systemkonsulent inden for Microsoft Dynamics og POS-systemer. Her sikrer han, at aktiviterne omkring projektering, implementering og opsætning forløber tilfredsstillende. Buster har siden 2001 været involveret i mere end 500 installationer i ind- og udland.

Thomas Clemens Koch
Support Director
 +45 8891 2371

Portrætbillede af Thomas C. Koch, Support Director

Som leder af supportafdelingen har Thomas ansvaret for, at kundernes tekniske udfordringer bliver mødt. Her sikrer han både hurtig og effektiv sagsbehandling af udfordringer med forretningssystemerne. Siden 2006 har Thomas opnået stor indsigt i vores løsninger samt de problemstillinger, der er kan være forbundet dertil.

Anna Garver Pedersen
Director of Accounting/HR
 +45 8891 2385

Portrætbillede af Anna Garver Pedersen, Director of Accounting/HR

Anna er både ansvarlig for bogholderi og HR. Hun sikrer, at regnskabet stemmer, samtidig med, at hun har fingeren på pulsen i forhold til medarbejderes trivsel. Anna har været med siden opstarten, og har siden sin ansættelse i 2007 opnået en dyb forståelse for NaviPartners værdier både regnskabsmæssigt og socialt.

Nina Bossen
Chief Marketing Officer
 +45 8891 2329

Portrætbillede af Nina Bossen, Chief Marketing Officer

Som ansvarlig for marketing- og kommunikation sørger Nina for, at NaviPartners er tilstede på diverse kanaler med relevante budskaber. Siden 2011 har Nina omsat teknisk avanceret information om NaviPartners løsninger til letforståelige budskaber, som kunderne let kan relatere og koble til deres egen forretning.

Frederik Bentsen Hejnfelt
Head of Consultants
 +45 8891 2353

Portrætbillede Frederik Bentsen Hejnfelt

Frederik er ansvarlig for NaviPartners team af konsulenter på tværs af ERP-, butiks- og billetløsninger. Han sikrer, at aktiviteterne i forbindelse med projektlevering, daglige opgaver og personlig udvikling skrider frem som planlagt. Frederik har siden sin ansættelse i 2017 fået dybdegående indsigt i forretningsprocesserne i NaviPartner.

Kenneth Glintborg Vejen
Head of Project Management

Portrætbillede af Kenneth Glintborg Vejen

Som ansvarlig for projektleder-teamet er Kenneth med til at sikre den gode leverance af NaviPartners løsninger for vores kunder. Kenneth er dybt involveret i den løbende optimering af leverancemodellen og deltager i planlægning af større projektforløb samt håndtering af kapacitet og projektportefølje.

Anca M. Larsen
Head of Web Consultancy

Portræt af Anca M. Larsen

Som Head of Web Consultancy sikrer Anca, at vores webkonsulenters leverancer ikke blot lever op til branchestandarderne, men også opfylder kundernes ønsker og forventninger. Samtidig sikrer hun, at webkonsulenterne har den uddannelse, de redskaber og den støtte som er nødvendig for at være succesfulde i det daglige.

Løsninger

Vores kunder har én samlet it-løsning til kassesystem, webshop, lager, bogholderi og administration.

NP Retail

Kassesystem til detailhandel

NP WMS

Lagerstyring med RFID

NP Ecommerce

E-handelsløsninger

NP Entertainment

Billetløsninger til attraktioner

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.