Omnichannel – fra buzzword til fremtidssikret it-løsning

20. september 2016
En masse farverige cirkler med en hånd der hviler under en gul cirkel

Er du Dynamics NAV-partner? Så grib muligheden og få indsigt i fremtidens integrerede omnichannel-løsning til detailhandel og attraktioner, når NaviPartner deltager på Directions North America og Directions EMEA.

En masse farverige cirkler med en hånd der hviler under en gul cirkel

Cross channel, multichannel, omnichannel og unified commerce er flere forskellige navne, der alle handler om den samme sag. At enhver løsning er sammenhængende og fuldt integreret på tværs af fysiske butikker, webshops, lagerstyring, bogholderi, statistik, varebestilling osv. Kunderne forventer, at de kan handle, hvor de vil, og når de vil. Det er baggrunden for NaviPartners løsning, der netop tilbyder et alt-i-et-produkt til detailhandel og attraktioner. Det præsenterer vi på efterårets to Directions-konferencer.

Gå ikke glip af verdens største NAV-konference

På Directions North America og Directions EMEA samles mere end 2.200 NAV-specialister fra hele verden til networking og en perlerække af eksklusive Microsoft-seminarer. Du kan møde de største eksperter, høre nyt om de seneste trends og shoppe rundt mellem 120 forskellige sessioner.

Directions North America, den 25.-28. september

NaviPartner tager turen til Nordamerika, nærmere bestemt Phoenix, Arizona. Her giver Mark Stewart Pedersen, CEO i NaviPartner, en introduktion til vores alt-i-en-løsninger NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment, der alle er fuldt integreret med Dynamics NAV. Præsentationen er den 27. september kl. 09.15-09.45, og ellers er du velkommen på NaviPartners stand under hele konferencen.

Directions EMEA, den 12.-14. oktober

Vi er også med, når konferencen afholdes i Europa, denne gang i Prag. Peter Peulicke, Sales Director i NaviPartner, er med og giver den 12. oktober kl. 12.15-13.00 en introduktion til både NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment – sammenhængende og integrerede løsninger til detailhandel samt museer og attraktioner. Også her er du velkommen på vores stand under hele konferencen.

Ses vi?

Vi glæder os til at møde alle Dynamics NAV-partnere – både dem vi samarbejder med og dem vi konkurrerer imod – til nogle lærerige og inspirerende dage.