Effektivt salg af billetter online og ved indgangen

Med modulerne, NP Ticketing og NP Ticketing Online, kan I:

  • Nemt og effektivt sælge og validere billetter ved indgangen
  • Sælge og udsende online billetter via en webshop på jeres hjemmeside
  • Sørge for at I sælger det rette antal billetter, også når efterspørgslen er stor
  • Undgå lange køer ved at lade gæsterne købe billetter på forhånd
  • Tilbyde bekvemme billetkøb ved selvbetjeningsautomater
  • Sælge billetter til arrangementer med allokerede sæder
  • Få overblik og nem adgang til statistikker og rapporter.

Se videoen om hvordan forlystelsesparken Tivoli Friheden bruger NP Ticketing.

Tivoli Friheden logo
Randers Regnskov logo
Aros logo
Experimentarium logo
Egeskov Slot logo
Reference kunde Kattegatcentret logo

Nem udstedelse af og kontrol med online billetter

Med NP Ticketing-modulet kan I nemt og hurtigt sælge og printe billetter fra kassen. Med den integrerede betalingsterminal reduceres transaktionstiden betydeligt. I kan selv oprette og vedligeholde hvilke billettyper, I tilbyder. Det kan fx være standardbilletter, familiepakker eller guidede ture.

Systemet har et hav af opsætningsmuligheder, fx kan I give billetterne gyldighed af forskellig varighed, fx samme dag som billetten er udstedt eller en uge frem. I kan også indstille til hvad og hvornår, gæsterne har adgang. Billetterne kan printes som bon og valideres ved kassen.

Indgang til Nationalmuseet

Lad gæsterne købe og booke billetter i forsalg online

Gæsterne kan booke og købe billetter i forsalg, så de er sikret adgang på et bestemt tidspunkt og undgår lange køer ved kassen. Det har også den fordel at I kan fordele de besøgende udover åbningstiden og dermed får overblik over, hvor meget personale, der skal være på arbejde ad gangen.

I risikerer ikke at sælge billetter til tidspunkter, der allerede er udsolgte, da alle data samles i systemet. Så hvis billetter til et givent tidspunkt bliver udsolgt, er det ikke længere muligt sælge eller booke dem.

Giv hurtig adgang

Med modulet NP Access Control kan I yderligere validere billetter, medlemskort og museumspas med streg- eller QR-koder. Online-skanneren verificerer øjeblikkeligt billettens gyldighed.

NP Access Control selbetjeningsscanner

Tilbyd bekvem selvbetjening

Undgå lange køer ved at tilbyde billetkøb ved en selvbetjeningsautomat. De besøgende vælger nemt billetter og betaler med kort eller mobil. Billetterne bliver printet og skannes ved indgangen.

Dreng vælger dansk sprog på billetautomat

Gæsterne køber online billetter hjemmefra eller på farten

Ved at udvide løsningen med NP Ticketing Online kan I sælge billetter i en webshop, som bliver lavet som en underside på jeres hjemmeside. Når billetterne er købt, modtager gæsterne dem via e-mail, så I sparer ressourcer på at skulle udlevere billetterne fysisk. Webbilletterne sælges i realtid fra samme billetopsætning som på kassen, så I ikke risikerer at sælge for mange billetter.

Systemet holder styr på antallet af solgte billetter og udregner dagens omsætning. Derudover har I adgang til mange flere statistikker, som fx besøgende splittet ud på varianter og fordelt på dato og klokkeslæt.

Ved at synkronisere dataen fra Dynamics 365 Business Central til Power BI kan I opnå dyb indsigt i forretningen ud fra overskuelige visualiseringer af data. Det kan give jer et endnu bedre grundlag for at træffe beslutninger, der gavner jeres forretning.

Statens Museum for Kunst billet på smartphone
Portræt af Sales Executive Kasper Clausen

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.