Online butik

31. august 2015

Ønsker du dig din egen online butik? Hos NaviPartner kan vi hjælpe dig med at få din forretning på internettet.

Få din butik online med NP Ecommerce

Hos os tilbydes du en løsning med en online butik, hvor den bedste e-handelsplatform møder det stærkeste økonomisystem. Du tilbydes nemlig NP Ecommerce, som sikrer dig en online butik i særklasse, så du kan optimere din forretning og nå kunderne i et bredere omfang.

Integration mellem webshop og fysisk butik

En online butik fra NaviPartner vil give dig en platform til at strukturere og optimere dine forretningsgange, hvilket vil sikre dig en hensigtsmæssig brug af dine ressourcer. NP Ecommerce sikrer dig, at du altid har en opdateret lagerbeholdning i både den fysiske butik og webshoppen, og samtidig undgår du dobbeltarbejde, idet NP Ecommerce fra NaviPartner sørger for, at du kun behøver at indtaste data et sted, da både bogholderi, butik, webshop og lagerstyring administreres via Dynamics NAV. Herved sikres du en rigtig god løsning, så din online butik kan komme godt fra start.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22, hvis du har spørgsmål. Husk at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.