Online webshop

2. september 2015

Ønsker du dig din egen online webshop? Hos NaviPartner tilbydes du en løsning med en online webshop, hvor den bedste e-handelsplatform møder det stærkeste økonomisystem.

Få en webshop i særklasse med NP Ecommerce

Hos NaviPartner tilbydes du NP Ecommerce, som integrerer markedets bedste e-handelsplatform, Magento, med markedets stærkeste økonomisystem, Dynamics NAV. Dette sikrer dig en online webshop i særklasse!

En online webshop fra NaviPartner baseret på e-handelsmodulet NP Ecommerce hjælper dig med at lægge fundamentet til en struktureret og optimeret forretningsgang, som sikrer dig den mest hensigtsmæssige brug af dine ressourcer.

Saml det hele på én platform og undgå forvirring

NP Ecommerce vil samtidig sikre dig, at din lagerbeholdning altid er opdateret i både din fysiske butik og din webshop, hvorved du undgår risikoen for at sælge en vare i webshoppen, som allerede er blevet solgt i den fysiske butik.

Dine arbejdsprocesser optimeres ligeledes ved, at du kun skal indtaste data et sted, da både bogholderi, butik, webshop og lagerstyring administreres via Dynamics NAV. Så med en online webshop fra NaviPartner bliver den daglige administration nemmere og mere effektiv.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22, hvis du har spørgsmål. Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.