Skip to main content
AttraktionerButikkerE-handel

Optimer din forretning med BI-rapportering i Excel

By 26. februar 2019marts 15th, 2021No Comments

Er dine rapporter tidskrævende, dyre og upålidelige? Og savner du et større overblik over dine data? Med JetReports kan du nemt og hurtigt få pålidelig Business Intelligence-rapportering direkte til Excel.

Mand sidder foran bærbar med notesbog

Få løst de typiske rapporteringsudfordringer

Virksomheder ønsker at skabe resultater, udvikle deres forretning og træffe kvalificerede beslutninger. Den store udfordring ligger i at få tilstrækkelig indsigt i sin data til at kunne besvare nogle at de forretningstunge spørgsmål, der har indflydelse på den overordnede strategi og dag-til-dag-aktiviteter.

De typiske rapporteringsudfordringer drejer sig om den overordnede økonomiske situation, salg og lager. Hvad bruger vi penge på og hvor kan vi spare? Hvad tjener vi per butik? Hvilke ordrestørrelser eller rabatter er mest fordelagtige? Salgsomkostninger? Lageromstillingshastighed? Og hvornår skal vi genbestille varer i tide?

Få svar på dine mange spørgsmål med de rette analyser og rapporter i Excel.

Bliv endnu mere konkurrencedygtig

Har du ikke de rette værktøjer i hus til rapportering, kan dine arbejdsprocesser være præget af manuelt arbejde med indtastet data, der risikerer at være uopdateret og fejlindtastet. Med JetReports er det slut med at indtaste tal manuelt ind i rapporter eller copy-paste data fra det ene Excel-ark til det andet. Spar værdifuld tid og ressourcer ved at automatisere Excel-dashboards og -rapporter, så du hurtigt kan få adgang til de væsentligste tal. Rapporteringssystemet kan på ingen tid udtrække data og omdanne den til strukturerede og gennemsigtige rapporter, så du kan træffe velfunderede beslutninger og forblive konkurrencedygtig. Se en demonstration af løsningen i nedenstående video.

Se en video af JetReports-værktøjet.

Gør data til indsigt i Excel

Excel er ikke bare til regneark

Excel er det mest anvendte analyse-værktøj i verden – og med god grund! Du kan let selv designe imponerende dashboards og rapporter og gøre data til værdifuld indsigt.

Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV-integration

JetReports rapporteringsløsningen er lavet specifikt til Business Central og Dynamics NAV i samarbejde med Microsoft – så du kan få dine væsentligste forretningsdata visualiseret og analyseret i Excel-rapporter.

Tilgå dashboards og rapporter overalt

Saml al din information på ét sted og giv alle i organisationen mulighed for, let at kunne lave sofistikerede forretningsanalyser, uanset hvor de er.

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.