Hardware til kasseløsninger og online POS

Vi tilbyder markedets førende POS hardware.

Bredt udvalg af point of sale hardware

Sammen med POS-løsningen NP Retail tilbyder vi alt det basishardware, du har brug for, og yderligere POS hardware til at dække mere specifikke behov. Vores POS hardware er af høj kvalitet hvad enten det er en touch-pc’er, håndscanner eller terminal.

Få support på din POS hardware

Med vores brede udvalg af hardware kan du få mest muligt ud af din online POS løsning. Ved at købe POS hardware igennem NaviPartner er du desuden sikret support med fejlsøgning, udbedring via fjernsupport og mulighed for at låne erstatningsudstyr. Læs mere om krav, garanti og support.

Hardware til stationær POS

Image of Ingenico Lane 3000

Ingenico Lane 3000

Lane 3000 understøtter kontaktløse betalinger og mobilbetalinger og har et kompakt design. Terminalen understøtter alle Nets’ avancerede tillægsydelser såsom e-kvitteringer,kortbaseret identifikation, gavekort, turistkort og fakturering i butikken.
Læs mere her »

Image of Ingenico Move 3500

Ingenico Move 3500

Med Move3500 er dine butikker altid online, uanset hvilken forbindelse de benytter. Den understøtter 4G,wi-fi og Bluetooth og kan også parres med kompatible tablet- eller cloud-baserede mobile kassesystemer.
Læs mere her »

Verifone P400 terminal

Verifone P400

P400 er hurtig, og dine transaktioner foregår lynhurtigt. Terminalen klarer mobile betalinger, faktura og delvis betaling, har et stort og højopløseligt display samtidig med at terminalen er kompakt og ikke optager plads på din checkout.
Læs mere her »

NaviPartner POS-hardware løsning og Dynamics NAV 2018

HP Engage One 

Få en flot og brugervenlig All-In-One POS PC der giver et godt overblik over handlen.

Symbol kablet håndscanner

Zebra Trådet Håndscanner

Denne håndholdte scanner arbejder problemfrit sammen med NP Retail og NP Entertainment. Scan alle stregkoder – både 1D og 2D, elektroniske og printede billetter samt loyalitets- og medlemskort.

Espon bonprinter

Epson Bonprinter

Fuldt integreret med NP Retail og NP Entertainment. Printer op til 300 mm/sek. Mulighed for højkvalitets-gråtonet print af logo og grafik. Produktet sparer strøm og formindsker udledning af CO2.

Pengeskuffe

Pengeskuffe

Få en pengeskuffe med til opbevaring af kontanter.

Hardware til mobil POS

Ingenico iSMP4

Ingenico mPOS

Oplev fuld mobilitet med en iSMP betalingsterminal, der kan forbindes til Android, iOS eller Windows smartphones eller tablets via en Bluetooth forbindelse. Terminalen er udstyret med en 1D og 2D stregkodescanner, der kan scanne en lang række forskellige stregkoder. Desuden tager betalingsterminalen imod kortbetalinger fra magnet, chip samt kontaktløs betaling.

smartphone med mpos

Smartphone til mPOS

Samsung Galaxy XCover Pro er udviklet specielt til frontpersonale på lager og i butikker. Enheden er både robust og brugervenlig – ikke mindst på grund af batteriet, som kan klare en hel arbejdsdag uden at skulle genoplades. Desuden er enheden særdeles alsidig, idet den er både er ideel til lagerstyring med skanning af streg- og QR-koder, og som mPOS med kassesystem og modtagelse af betalinger via chip.

Hardware Epson bluetooth bonprinter til mpos

Epson WiFi-Printer

Gør du brug af en mobil kasseløsning men vil gerne kunne udskrive bonner? Så er denne mobile, trådløse bonprinter løsningen. Printeren udskriver kvitteringen på købet, så kunden har mulighed for at returnere varen osv.

Terminaler til Adyens betalingsløsning

Adyen Handheld E285

Adyen Handheld E285

En bærbar terminal med en stor skærm for brugervenlighed, et feltudskiftningsbatteri til 24/7 service og Beacon og Bluetooth-teknologi for at muliggøre avancerede kunderejser.

Adyen Multimedia M400

Adyen Multimedia M400

En Countertop terminal med en stor skærm, der kan bruges af både shopper og kasserer. Kan tilpasses til at vise linjeposterne i en ordre, rich media-advertising og spørgeskema undersøgelser.

Adyen Portable v400m

Adyen Portable V400m

En bærbar terminal med en indbygget printer. Den genoplades ved hjælp af en basisstation.

Adyen Countertop P400

Adyen Countertop P400

Adyens grundlæggende countertop terminal med en stor skærm for brugervenlighed, et feltudskiftningsbatteri til 24/7 service og Beacon og Bluetooth-teknologi for at muliggøre avancerede kunderejser.

Adyen Countertop V400c

Adyen Countertop V400c

En countertop terminal med wifi, ethernet og Bluetooth-teknologi som muliggører avancerede kunderejser. Tilpas logoer, beskeder eller endda kombinere ordrer og betalingsindtægter til en trykt post. Kan konfigureres og forhåndsindlæses for hver butiksadresse. Fra brandede logoer og rich media-annoncering til input-skærme til tilmelding af loyalitetsprogrammer, undersøgelser og NPS.

Hardware, som du også kan vælge

Hardware Zebra labelprinter

Zebra Printer til Pris Labels

Få printet labels til dine smykker i god kvalitet med denne printer fra Zebra, der er let at bruge.

Symbol trådløs håndscanner

Zebra Trådløs Håndscanner

Denne håndholdte og trådløse scanner arbejder problemfrit sammen med NP Retail og NP Entertainment. Scan alle stregkoder – både 1D og 2D, elektroniske og printede billetter samt loyalitets- og medlemskort.

Zebra bluetooth scanner

Zebra Bluetooth-Scanner

Hvis du vil yde en endnu bedre service ved at gennemføre mobile betalinger hurtigt, kan du få gavn af denne Bluetooth Scanner. Scanneren er håndholdt og trådløs og giver dig mulighed for hurtigt at scanne varen og stregkoden ind i din mobile kasseløsning.

Symbol bordscanner

Zebra Bordscanner

Hvis du har brug for en scanner der kan scanne papirlabels eller stregkoder på en smartphoneskærm, så er denne bordscanner fra Symbol et godt udgangspunkt. Den kan scanne alle 1D og 2D stregkoder, der kan scanne papirlabels til mobilkuponer, loyalitetskort på mobilen, boarding pass og sågar teaterbilletter.

Sort spacepole

SpacePole Stativ til Terminal 

Med en SpacePole til dankortterminalen kan kunderne nemmere og hurtigere betjene terminalen. Vippefunktionen minimerer behovet for at flytte terminalen fra stativet, pladen kan drejes op til 210 grader og designet stabiliserer terminalen og giver en bekvem betjening.

Sort Lenovo Thinkpad bærbar

Lenovo ThinkPad Laptop

Køb denne laptop fra Lenovo, hvis du har brug for en solid computer du kan bruge på farten. Den er populær til virksomhedsbrug grundet dens lange batteritid, robuste tilslutning samt sikkerhedsfunktioner.

Statusscanner

Statusscanner

Skal du snart afholde status i butikken? NaviPartner har særligt velegnede scannere, du kan leje til netop dét.
Læs mere om leje af statusscanner »

Alt hvad du skal bruge til din online POS

Vi leverer hardware til butiks-, billet- og webshopløsninger. Uanset om du har behov for at scanne stregkoder fra smartphones eller print, så har vi POS hardware, der kan klare opgaven. Vi udlejer også statusscannere.

Online POS til mobile enheder

Vores POS system kan køre på både pc’er, tablet og smartphone, så hvis du ønsker at have tablets i butikken eller benytte mobil POS (mPOS), så er NP Retail løsningen for dig, der gerne vil have et online POS system der også virker til mobile devices.

Portrætbillede af Sales Executive Jonas Myhlius

Ring til os på
tlf. 7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.