NP Jewellery – kassesystem til guldsmede

Få en samlet brancheløsning til kassesystem samt lager- og økonomistyring i din guldsmedeforretning. Løsningen er udbygget med en række funktioner som er særligt efterspurgt blandt guldsmede.

Prøv vores kassesystem til guldsmede

NP Jewellery er et kassesystem til guldsmede – skræddersyet til branchens behov. Udover at du med implementeringen af NP Jewellery slipper for hosting og drift, får du også en specifik og gennemtestet brancheløsning. Løsningen indeholder blandt andet smykkelabels, byttemærker og certifikater som eksempelvis Danske Guldsmede- og Urmagers byttemærkat.

Udover at være en brancheløsning til guldsmede, er NP Jewellery også klargjort til en integration med NaviPartners webshopløsning, NP Ecommerce. Den er baseret på verdens mest brugte webshop-platform Magento, og med integrationen kan du bl.a. udstede gavekort og tilgodebeviser i butik og webshop.

Kassesystem til guldsmede

Få et hurtigt overblik over, hvad din POS-løsning med lager- og økonomisystem kommer til at koste.

Guldring med sten til salg

En 24-karats gennemtestet kasseløsning

Med denne brancheløsning til guldsmede, får du specifikke features der har relevans for guldsmede og smykkeforhandlere. I løsningen er der udvidet bontekst der eksempelvis kan indeholde en lille tekst om hvordan et smykke bør behandles. Hvis kunden køber et produkt der er en del af en produktlinje eller på anden måde relaterer sig til købet, vil ekspedienten automatisk få en reminder.

I løsningen er der også et sms-modul der kan bruges til bestillinger og reparationer. Når den bestilte varer ankommer i forretningen vil kunden få en SMS, og det samme vil ske, når en vare er blevet repareret.

Dette kassesystem til guldsmede er smertefrit at implementere, og du får fra første ordre et system, der har alle de funktioner, som du skal bruge. NP Jewellery er derfor en 24-karats kassesløsning.

Se nogle af de funktioner du får med i din løsning

Elektronisk faktura ikon

Elektroniske fakturaer fra leverandører

 • Mulighed for at indlæse e-faktura fra stadig flere af smykkebranchens førende leverandører – bl.a. Aagaard, Arberg, Kranz & Ziegler, Nordahl Andersen, Scroubles og Støvring.
Ikon af jorden

Tax Free og internationale bonner

 • Integration af Denmark Tax Free Refund med automatisk kortgenkendelse på internationale kreditkort
 • Bonner kan genudskrives på engelsk.
Kontaktdata ikon

Nem registrering af dine kunders kontaktdata

 • Nye kunder oprettes på kontaktkort ved hjælp af telefonnummer og automatisk opslag hos TDC. Dataene kan nemt anvendes til kundeklub eller nyhedsbrev.
Ikon af sky og indkøbsvogn

Forberedt til e-handel

 • Løsningen er klargjort til integration med vores webshopløsning, NP Ecommerce, som er baseret på webshop-platformen Magento
 • Med den fuldt integrerede løsning kan du bl.a. udstede gavekort og tilgodebeviser i butik og webshop, som kan indløses begge steder.
Label ikon

Smykkelabels, byttemærker og certifikater

 • Danske Guldsmede- og Urmageres byttemærkat, der giver kunderne mulighed for at købe og bytte mærkevarer uafhængigt af butik
 • Nem bestilling og hurtig levering af smykkelabels til ørestickeres og butterflylabels til fx halskæder på www.papirshop.dk
Ikon af blok

Vareplan og håndtering af udvidet bontekst, brugtvarekøb og tilbehørsvarer

 • Detaljeret og udbygget varegruppeplan, som nemt kan tilpasses butikkens varesortiment
 • Udvidet bontekst: Fx information om, hvordan et smykke bør behandles
 • Tilbehørsvarer: Ekspedienten får reminder om tilbehørsvarer
 • Funktion til køb af gammelt guld.
Registrering ikon

Registrering af køb og håndtering af bestillinger

 • Køb registreres på kundekortet, så kunden fx nemt kan genbestille varen eller få dataene til brug for forsikring
 • Sms-modul til bestillinger og reparationer, som registreres på kontakt­kortet. Kunden modtager en sms, når varen er hjemkommen eller repareret.
Glasmontre i guldsmedsbutik

NP Jewellery er baseret på vores velafprøvede POS-system, NP Retail.