NP Photo – butiksløsning til fotobranchen

Med NP Photo får du en samlet brancheløsning til kasseekspedition og administration i din forretning. Løsningen er indeholdt i NaviPartners butiksløsning, NP Retail. Nedenfor kan du læse om nogle af mulighederne.

Ikon af gavekort

Fælles gavekort

Gavekortet kan anvendes i alle kædens forretninger samt i webshoppen, hvilket gør gavekortet til en praktisk og attraktiv gaveløsning for kunderne.

Ikon af byttemærke

Fælles byttemærke

Kunderne forventer at kunne bytte en vare i alle kædens forretninger samt at kunne bytte en vare, der er købt i en webshop, i en fysisk butik inden for samme kæde. Den udfordring løser det fælles byttemærke.

Ikon af paraply med @

Forsikringer

Efter et køb modtager kunden pr. e-mail en en autogenereret reminder med tilbud om at købe en forsikring til det nyindkøbte udstyr. Løsningen kan desuden nemt og bekvemt udlæse forsikringsoplysninger til forsikringsselskaberne.

Ikon af klippekort

Prepaid card

Denne løsning er et klippekort til for eksempel fremkaldelse og fotokopiering. Løsningen løser problemstillingen med intern clearing i frivillige kæder. Kortet udstedes i en given butik, men kan anvendes i alle butikker i kæden – også i webshoppen.

Ikon af mobil med sms

Sms-afsendelser til kunderne

Mulighed for forskellige løsninger, som sender sms’er til kunderne i forbindelse med f.eks. reparationer eller fotoarbejde. Løsningen giver eksterne leverandører adgang til at sende beskeder, om hvor i processen reparationen er. Der er også udviklet en løsning med integration til CW colour.

Ikon af kamera med stopur

Udlejning

Håndtering af udlejning af for eksempel meget dyre objektiver til entusiaster, til test af nyt udstyr og til specialopgaver.

Ikon af blok

Serienummerregistrering

Sender automatisk registrering af serienummer til Canon ved køb.

To børn tager et billede

NP Photo er en udvidelse af vores velafprøvede POS-system, NP Retail.