Prisstigning på nye NAV-brugere på licensmodellerne MBL OG BRL

10. december 2015

Hvis du har en Microsoft Dynamics NAV på licensmodellerne MBL eller BRL og overvejer at udvide din licens med nye brugere inden for de næste 6-12 måneder, er det nu du skal slå til.

Microsoft har annonceret, at de udligner priserne på tværs af versioner og licensmodeller fra og med den 1. januar 2016, hvilket resulterer i en prisstigning på de yderligere Microsoft Dynamics NAV-brugere, som du evt. får behov for at tilkøbe. Helt konkret betyder prisændringen, at prisen på nye brugere til Dynamics NAV med licensmodellerne MBL og MBL stiger fra kr. 14.515,- til kr. 16.750,-.

Bestil allerede nu, hvis du vil have nye brugere til 2015-pris

Hvis du kan forudse at få behov for yderligere Microsoft Dynamics NAV-brugere inden for de næste 6-12 måneder, er det derfor en god idé at foretage købet, inden priserne stiger den 1. januar. Bemærk, at vi skal lægge ordren hos Microsoft senest torsdag den 29. december 2015, kl. 12.00 for at få nye brugere til 2015-pris, så vent ikke for længe med at bestille.

Ingen betydning for opdateringsabonnementet på eksisterende brugere

Ændringerne kommer ikke til at påvirke prisen for opdateringsabonnement på de brugere, som der er købt licens til inden den 1. januar 2016.

Favorable betingelser for at opgradere til Dynamics NAV 2016

Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at fortælle mere om, hvorfor andre kunder har valgt at opgradere til Microsoft Dynamics NAV 2016, som kører på licensmodellen Perpetual Licensing, som er licensmodel med én udgave, én funktionalitetspakke og to brugertyper. Hvis du er interesseret, vil vi gerne gennemgå de favorable opgraderingsbetingelser, du er berettiget til  forudsat at du har et aktivt opdateringsabonnement.