Kunder: Detail og e-business

Læs om vores fantastiske kunder og de fordele, de opnår.

Detailhandel og e-business

Museer og attraktioner

Spejder Sport

“Vi valgte NaviPartner, da det gav os mulighed for at simplificere og strømline vores IT-landskab i skyen. Det gav os en platform, hvorfra vi kan realisere vores vækstambitioner. Vi  føler, at vi nu er på en platform, der er rustet til fremtiden.”

Indeks Retail

“Udover udrulning af løsningen i over 100 butikker på kort tid, overtog vi Arnold Busck. Det havde ikke været muligt at omstille yderligere 16 butikker på et par uger uden en gennemtestet løsning eller samarbejdet med NaviPartner.”

Sport 24

“Det er vigtigt med en samarbejdspartner, der er i stand til at forstå vores forretning, og som kan være med til at udvikle den. Sammen med NaviPartner har vi udviklet mange ekstra funktionaliteter, og hvert tiltag har gavnet vores forretning.”

Vibholm Guld & Sølv

“Det hele fungerer fantastisk godt – som retailere har vi altid fokus på ROI, og med den lagerpræcision vi opnår, tjener RFID-løsningen sig hjem i løbet af kort tid, efter at den er implementeret i en butik.”

WAM Denim

“Takket være RFID-teknologien ved vi, hvor alle vores varer er – også selvom vi har langt over 1.000.000 varer. Det giver os en unik indsigt i alle afkroge af forretningen og har skabt den synlighed og kundeoplevelse, vi ønskede.”

Japan Photo Norge

“Administrationsmæssigt er det en kæmpe fordel for os, at vi kun skal håndtere ét system og én leverandør. Gennem årene har vi  fået lavet mange tilpasninger og specialløsninger. Det gør, at vi har et system, som opfylder vores specifikke behov.”

Se flere kunder

Få nøjagtigt den unified commerce-løsning, der passer til din forretning

NP Retail

Kasseløsninger

NP WMS

Lagerstyring og RFID

NP Ecommerce

E-handelsløsninger