Referencer

Læs om et udpluk af vores kunder

Sport 24

“Det er vigtigt med en samarbejdspartner, der er i stand til at forstå vores forretning, og som kan være med til at udvikle den. Sammen med NaviPartner har vi udviklet mange ekstra funktionaliteter siden samarbejdet begyndte, og hvert tiltag har gavnet vores forretning.”

Moesgaard Museum

“Alle data fra billetsalg, webshop, medlemsklub, butik og cafe bliver automatisk samlet i økonomisystemet. Derfor kan vores bogholderi arbejde virkelig effektivt. Men det nok allervigtigste er, at det giver overblik over hele vores forretning.”

Erik Sørensen Vin

“Vores nye løsning er lysår bedre end den forrige. Når vi ændrer noget her ved skrivebordet går der 5-10 sekunder, så slår det igennem på webshoppen. Tidligere skulle vi ind manuelt og definere ændringerne. Det er altafgørende for driften, at alt foregår automatisk og pålideligt.”

City Guld

“Der er utrolig mange muligheder, og NaviPartner udvikler sig hele tiden. De tilbyder hele tiden nye løsninger, og lige nu er vi fx ved at implementere MobilePay i vores butik. Samarbejdet foregår altid med en god og konstruktiv indstilling til, at alt kan lykkes.”

Japan Photo Norge

“Administrationsmæssigt er det en kæmpe fordel for os, at vi kun skal håndtere ét system og én leverandør. Derudover har vi gennem årene fået lavet mange tilpasninger og specialløsninger. Det gør, at vi har et system, som fungerer præcis til vores specifikke behov.”

Whiteaway & Skousen

“Vi valgte NaviPartner på grund af deres arbejdsmetoder og Dynamics NAV-ekspertise. A-Hvidevarer havde ambitiøse vækstmål, og det var vigtigt at finde et system, der kunne håndtere det vokseværk, vi stilede efter. Her må jeg sige, at NaviPartner har levet op til opgaven.”

Golf Experten

“Standardløsningen fra NaviPartner fungerer helt fantastisk. Vi har en pæn volumen på vores webshop, og derfor er det vigtigt, at det hele spiller sammen, og det gør det med løsningen fra NaviPartner. Man kan mærke, at de har tænkt sig om.”

Køkken&Hjem

“NaviPartner har gjort et kompliceret system enkelt og ligetil. Jeg kunne med det samme se, hvordan deres butikssystem kunne være med til at optimere driften i butikken. Derudover fik jeg tillid til de medarbejdere, jeg havde kontakt med – de er kompetente.”

Juvelgruppen

“Foruden økonomi- og lagerstyring har vi også samlet systemer såsom e-mail og webshopløsning og kørt det over i Microsoft Dynamics NAV gennem NaviPartner. Det er en stor administrativ og dermed også økonomisk fordel for os at kunne samle det hele.”

WeCoverYou

“Det har været afgørende for os, at NaviPartner har erfaring med franchise, så vi ikke ender med endnu et uddateret system. Jeg kunne se på NaviPartners referencer, at de havde leveret til mange af de store kæder og tænkte, at så kan de nok også godt håndtere min.”

Aftal et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Flere kunder

Attraktioner

B2B

Boligudstyr

Dyrehandlere

Guldsmede

Hobby & Fritid

Sport

Tøj & Fashion

Velvære

Vin, Mad & Delikatesser