Billetsystem med mPOS til Egeskov

Egeskov forbedrer oplevelsen for de besøgende med en mPOS, der er integreret til billetsystemet.

Egeskov – det levende slot

460 års historie, unikke oplevelser og smukke omgivelser er nogle af de elementer, der hvert år tiltrækker mere end 250.000 besøgende til Egeskov. Ud over slottet, haven og udstillingerne tilbyder attraktionen også mange events, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

“Vi har efterhånden mange events her på Egeskov, og mange besøgende køber billetter i vores webshop. De skal ind ad indgangsmøllerne, og der kan være rigtig meget kø. Så har vi brug for en ekstra enhed til at validere webbilletter og sæsonkort”, fortæller Susanne Danielsen, ansvarlig for Egeskovs billetsystem.

Reference Egeskov Susanne

“Vi vil gerne undgå at gæsterne kommer til at vente i lange køer ved indgangen, og derfor har vi valgt at investere i en mPOS. Vi bruger den ved indgangen til at validere gyldigheden af webbilletter og sæsonkort.”

– Susanne Danielsen, ansvarlig for Egeskovs billetsystem.

Rum inde i Egeskov Slot set oppefra

MPOS’en sikrer en optimal kundeoplevelse

“MPOS’en fungerer som en ekstra indgangsmølle ved indgangen. Vi bruger den til at validere gyldigheden af webbilletter og sæsonkort. I praksis fungerer det sådan, at vi skanner sæsonkortets stregkode. MPOS’en kommer så med en besked om, hvorvidt billetten eller kortet er gyldigt. Så enkelt er det.” forklarer Susanne Danielsen, og fortsætter:

“MPOS’en er en fleksibel løsning, som er nem at tage i brug, når der er travlt – og det er der ofte, både i weekender, ferieperioder og til events. Den skal være med til at sikre, at alle vores gæster får en optimal oplevelse – både til vores events og resten af året.”

Kom i gang allerede i dag. Hør mere om NP Entertainment.