City Guld

For en butik som City Guld med tilhørende webshop er en integreret lagerstyring et uvurderligt værktøj, der sikrer kunderne en god service og letter de daglige arbejdsgange.

Smykkeforretning med 30 år på bagen

Smykkeforretningen City Guld har eksisteret i Esbjerg de sidste 30 år. Det betyder, at forretningen gennem årene har prøvet lidt af hvert – også i forhold til kasseløsninger. Den nuværende NP Retail-løsning, er ifølge Harris Sabanagic langt bedre end de forrige systemer:

”Vores nuværende løsning er meget mere struktureret og brugervenlig, end det vi tidligere har været vant til. Samtidig er det en samlet kasseløsning, hvor vi kan få alt såsom bonruller, printerpatroner og labels via NaviPartner – og det er til konkurrencedygtige priser. Det er også blevet meget nemmere i forhold til vores regnskab, hvor vi kan afstemme via systemet og spare penge på revisor-regningen”.

Guldring med sten til salg

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed.

To ure på stativ og sort stol

Altid opdateret lagerbeholdning

For at spare penge prøvede City Guld først to andre leverandører til webshoppen, men det kunne ikke betale sig i længden, da de ikke var ordentlig integreret til lagerstyringen og økonomisystemet. Det er integrationen, der sikrer, at de daglige arbejdsgange flyder, og kunderne får en ordentlig service:

”Når vi i dag sælger noget på webshoppen, bliver det slettet fra den samlede lagerbeholdning og omvendt, varer solgt i butikken, bliver også slettet fra varebeholdningen på webshoppen. Tidligere kunne vi opleve, at en kunde bestilte noget i webshoppen, der var i restordre, fordi det i mellemtiden var blevet solgt i butikken, uden vi kunne se det”, fortæller Harris Sabanagic, IT-ansvarlig, City Guld, Esbjerg.

Portrætbillede Harris Sabanagic

“Der er utrolig mange muligheder, og NaviPartner udvikler sig hele tiden. De tilbyder hele tiden nye løsninger, og lige nu er vi fx ved at implementere MobilePay i vores butik. Min erfaring er, at samarbejdet altid foregår med en god og konstruktiv indstilling til, at alt kan lykkes.”

– Harris Sabanagic, IT-ansvarlig, City Guld, Esbjerg.

Smart med E-faktura

Når vi eksempelvis får fakturaer fra vores tre største leverandører, så foregår det hele automatisk via det, der hedder E-faktura. I stedet for at skulle indtaste de forskellige varer manuelt, så kan vi hente en fil, der automatisk lægger alle informationerne ind i systemet. Det er en kæmpe fordel for os.

Brugbar statistik

Vi er rigtig glade for statistikmodulet, hvor vi kan trække salgsstatistikker, som fx hvilke varegrupper der sælger mest, hvilke mærker der sælger mest, og hvornår på dagen vi sælger mest. Hvordan er salget denne måned i forhold til sidste år? Vi kan trække tal på det hele, og det hjælper os til at drive og udvikle vores forretning.

God support

Hvis vi lige står med et teknisk spørgsmål, er det vigtigt, at vi kan ringe, og at de er til at få fat på. Supporten hos NaviPartner har lange åbningstider, så vi kan ringe hele dagen – det er en luksus i forhold til supporten hos vores tidligere leverandører, hvor de gik hjem kl. 15.

Pålidelig hosting

NaviPartner hoster vores løsning, så vi behøver ikke selv køre en back-up her i butikken. Hvis computeren går i stykker, eller systemet crasher, så behøver vi ikke bekymre os om, hvorvidt der går information tabt. Det hele ligger på deres server, og det er en god tryghed for os at have.

Kom i gang allerede i dag. Hør mere om NP Jewellery.