Juvelgruppen

Efter først at have valgt en leverandør med et utilstrækkeligt system, indså Juvelgruppen, at de havde brug for et gennemprøvet professionelt system og en pålidelig partner, de kunne vækste forretningen sammen med.

Smykkeforretninger

Juvelgruppen overtog i 2015 smykkeforretningerne Guldsteen i Odense og Fredberg i Aalborg, som begge har en tilhørende webshop. Oprindeligt havde de allieret sig med en mindre partner, hvis produkt viste sig ikke at være færdigudviklet eller have den grundlæggende funktionalitet, Juvelgruppen havde brug for til at drive deres forretning:

”Vi måtte i 11. time erkende, at vi havde valgt forkert – vi havde brug for et mere professionelt set-up og en mere pålidelig partner, som vi kunne vokse sammen med. Efter sigende var NaviPartner landets bedste leverandør i forhold til integration til Dynamics NAV, så vi skiftede kurs og fik implementeret NaviPartners løsning i løbet af 14 dage.”, fortæller Mathias Them Kjær, økonomiansvarlig hos Juvelgruppen.

Prøv selv vores POS- og webshop-løsning med lager- og økonomisystem.

Det hele samlet ét sted

I første omgang købte Juvelgruppen kasseløsningen NP Retail til smykkeforretningen Guldsteen i Odense. Da de efterfølgende købte Fredberg i Aalborg, implementerede de også NP Retail her. I december 2015 førte de den første af deres webshops over på NP Ecommerce. Fordelene ved NaviPartners løsning er i ifølge Mathias Them Kjær nemme at få øje på:

”Nu kan det hele tale sammen i forhold til fælles lagerstyring, og det er fuldt integreret til vores ERP-løsning Dynamics NAV. Foruden økonomi- og lagerstyring har vi også samlet relaterede systemer såsom e-mail og hosting af hjemmesider og kørt det over i Microsoft gennem NaviPartner. Det er en stor administrativ og dermed også økonomisk fordel for os at kunne samle det hele et sted”.

“Jeg har en revisor-baggrund, og jeg kender alt for godt udfordringerne ved at have forskellige systemer på kryds og på tværs. Jeg ledte efter en partner, der kunne det hele, og det har vi fundet i NaviPartners produkter, hvor det hele er fuldt integreret.”

– Mathias Them Kjær, økonomiansvarlig, Juvelgruppen

Besparelser på bogføring

Vi har haft store besparelser på vores bogføring, da vi ikke længere skal køre registreringer i forskellige systemer. Tidligere skulle vi registrere alle indkomne fakturaer manuelt i fire forskellige systemer – nu foregår det automatisk, og vi skal kun håndtere fakturaren en til to gange. Vi er gået fra at have en fuldtids-bogholder i hver butik til at have mig på deltid.

Fremtidssikret løsning

Fremadrettet ser vi NaviPartner som en partner, hvis systemer skal hjælpe os med at vækste vores forretning. Når man køber systemer, der skal drive så stor en del af forretningen som et ERP-system, skal man vælge rigtigt. Vi har ambitiøse målsætninger og høje vækstrater, og her er det vigtigt, at it-systemerne er skalerbare, så de kan følge med.

Pålidelig partner

Når vi har valgt NaviPartner skyldes det også, at vi har brug for at vide, at vi har en pålidelig og solid partner, der også findes om fem år. Vi har prøvet at eksperimentere med en ikke gennemprøvet løsning, og det gør vi ikke igen. Microsoft og NaviPartner tænker vi, er et sikkert valg.

Gode tillægsprodukter

Foruden, at vores eksisterende løsning kan vokse med os, ser jeg det også som en stor fordel, at der findes så mange gode tillægsprodukter til systemet. Efterhånden som behovet opstår, har vi mulighed for at tilkoble yderligere produkter såsom business intelligence og CRM. Nu er vi næsten lige startet op, men det bliver helt sikkert nogle værktøjer, vi kommer til at bruge på sigt.

Kom i gang allerede i dag. Hør mere om NP Jewellery.