Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er et internationalt kulturhistorisk museum, der med udgangspunkt i arkæologi og etnografi forsker i og formidler menneskelivets vilkår – lokalt, globalt og over tid.

Komplet billetsystem til Moesgaard Museum

Museet tiltrækker hvert år 400.000 gæster i alle aldre og fra hele verden. Dermed er Moesgaard Museum en af Danmarks største attraktioner.

Det er helt afgørende for Moesgaard Museum at have et billetsystem, der dels er effektivt – så gæsterne ikke skal stå i lange køer, når der fx er tryk på i weekenderne – og dels er ressourcebesparende, så attraktionens personale ikke drukner i administrativt arbejde. Med NaviPartners løsning har Moesgaard kunnet reducere ekspeditionstiden betydeligt. Desuden kan gæsterne nu vælge helt at springe køen helt over ved at købe entrebilletten online.

Ydersiden af Moesgaard Museum
Mørkt rum med udstilling og turister indenfor i Moesgaard Museum

Ét samlet system – ét overblik

NaviPartner står både for billetsystemet, kasserne i butik og café samt det bagvedliggende ERP-system, som binder alle delene sammen i ét integreret system. Det betyder, at personalet kun skal ringe til ét telefonnummer for at få support og gør det nemt at oplære nye medarbejdere.

Alle data fra billetsalg, webshop, medlemsklub, butik og cafe bliver automatisk samlet i ERP-systemet. Derfor kan bogholderiet arbejde virkelig effektivt. Men det nok allervigtigste er, at det giver overblik over hele forretningen – et overblik som gør, at Moesgaard Museum kan fokusere på at tilbyde gæsterne fra ind- og udland én af Danmarks bedste museumsoplevelser.

Kom i gang allerede i dag. Hør mere om NP Entertainment.