Sport 24

Da Sport 24 stod til at skulle opgradere deres eksisterende system og samtidig skulle udvide forretningen med et helt nyt Outlet-koncept, faldt valget på NaviPartners NP Retail-løsning.

Kæde med butikker, outlets og webshops

Sport 24 består af 45 Sport 24-butikker, der ligger i de større byer og i storcentre, samt 43 Sport 24-outletbutikker, der ligger i udkanten af byerne, og ni Business/Team-afdelinger. Derudover har virksomheden flere forskellige webshops til understøttelse af koncepterne. Sport 24 havde derfor brug for en retail-løsning, der var driftssikker og stabil, og som kunne understøtte alle butikker og webshops i én samlet løsning.

”Vi valgte NaviPartner på baggrund af deres retail-løsning, som er integreret til Microsoft Dynamics NAV og understøtter alle vores retail-behov. Samtidig kører løsningen på en hosted platform, hvor NaviPartner drifter det for os, og det giver en tryghed at vide, at vi aldrig mister et salg på grund af systemnedbrud”, forklarer Frank Kipper Jensen, IT-chef hos Sport 24.

Sport24 butik indgang

Prøv selv NaviPartners POS-løsning med Dynamics NAV.

To kvindelige medarbejdere i blåt tøj smiler

Specialdesignede løsninger

Siden Sport 24 fik implementeret NP Retail for fem år siden, har virksomheden fået udviklet en række specialdesignede tilpasninger i forbindelse med integrationen til webshop, optimering af backoffice-rutiner og økonomiske rutiner, samt fakturahåndteringssystem.

”Jeg er utrolig tilfreds med det tætte samarbejde omkring udviklingen af vores løsning, hvor NaviPartner har leveret specialudvikling præcis til vores behov. De er også meget behjælpelige i udviklingen af løsninger med andre tredjeparter. Vi har for nylig implementeret vores Business Intelligence-løsning, hvor NaviPartner har stillet oplysninger fra Dynamics NAV-kildebasen til rådighed via en opdateret løbende backup, som BI-løsningen, der ligger i Microsoft Azure, kan forbinde til”, uddyber Frank Kipper Jensen, IT-chef hos Sport 24.

Portrætbillede af Frank Kipper Jensen

“Det er vigtigt med en samarbejdspartner, der er i stand til at forstå vores forretning, og som kan være med til at udvikle den. Sammen med NaviPartner har vi udviklet rigtig mange ekstra funktionaliteter siden samarbejdet begyndte, og hvert tiltag har været med til at gavne vores forretning.”

– Frank Kipper Jensen, IT-chef, Sport 24

Multishop

Vi har fået implementeret NaviPartners Multishop-modul. Det gør os i stand til at styre alle webshop-relaterede data 100% i Dynamics NAV. Det betyder, at alle oplysninger såsom lageroplysninger, produktbeskrivelser, parametre omkring billeder, kategoriseringer osv. kan tilgås af alle og styres centralt.

Mobile betalingsløsninger

Vi har både implementeret MobilePay og det mobile dankort, som er en del af betalings-flowet og automatisk bliver registreret på samme måde som alle andre betalingsmidler i retail-løsningen. NaviPartner har arbejdet tæt sammen med os og sikret en hurtig implementering af begge løsninger.

Kundeklub

Sammen med NaviPartner har vi specialdesignet kundeklubben Sport 24 VIP. Klubben gør, at vores kunder kan optjene bonus ved deres køb på tværs af vores forskellige koncepter. Vi har haft kundeklubben i tre år og har på nuværende tidspunkt over 160.000 medlemmer.

Supportaftale

Vi har en supportaftale med NaviPartner, hvor deres hotline er den primære support-kanal for vores butikker. De enkelte butikker kan ringe eller oprette en sag fra en genvejstast på kassen – det er en god løsning, der letter administrationen fra vores side.

Kom i gang allerede i dag. Hør mere om NP Retail.