Responsive webdesign

11. september 2015

Hos NaviPartner tilbyder vi dig et site med responsive webdesign, så du modtager en løsning i særklasse.

Få en stærk webshop med NP Ecommerce

Hos NaviPartner tilbydes du NP Ecommerce, som integrerer markedets bedste e-handelsplatform, Magento, med markedets stærkeste økonomisystem, Dynamics NAV. Med en webshop baseret på NP Ecommerce lægges således fundamentet til en struktureret og optimeret forretningsgang, så du kan bruge dine ressourcer på den mest hensigtsmæssige måde.

Tilpas din webshop til netop dine kunder

En webshop skal ikke kun være effektiv og lette dine forretningsgange, den skal også være nem og spændende for dine kunder. Derfor tilbydes du et responsive webdesign, som indeholder et stort udvalg af salgsfremmende features. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række features, så din webshop på den bedst mulige måde bliver tilpasset din forretning og dine kunder.

Derudover tilbydes du hos NaviPartner også muligheden for at tilkøbe en række moduler, som er med til at forøge din webshops attraktivitet og kundevenlighed.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22, hvis du har spørgsmål. Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.