Composable Architecture:
Fleksibilitet, overblik, sikkerhed og kundeoplevelse

NaviPartner inviterer til Retail Ready 2023 – en udbytterig inspirationsdag med fokus på, hvordan retailere kan skabe den sammenhængende kunderejse med composable API-first setup. 

Du vil opleve teknologier og leverandører, som understøtter rejsen mod et setup, hvor I frit kan udvælge de løsninger, som bedst passer til jeres ambitioner.  Oplev, hvordan jeres forretning kan opnå øget fleksibilitet, bedre overblik, større sikkerhed og forbedret kundeoplevelse.

Tilmeld dig Retail Ready 2023 ved at udfylde formularen

Fokus på composable architecture, teknologier og partnerskaber

Alle indlæg fokuserer på at præsentere teknologier og partnere, som kan være med til at sikre, at jeres ambitioner ikke drukner i leverandørstyring, modstridende teknologier og integrationsbøvl.

Hvor og hvornår?

  • Tirsdag d. 28. marts 2023 fra kl. 09.30 til 15.15
  • Arrangementet finder sted på ODEON, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense

Det er gratis at deltage, men deltagerantallet er begrænset, så tilmeld dig i dag! Sidste tilmeldingsfrist: d. 21. marts 2023.

Dagens program

09.30

Morgenmad og registrering

10.00

Velkommen

v/ Key Account Manager Jonas Myhlius

business central icon

10.15
Sal A

Den nye Business Central-version
Peter Foss Jørgensen, Business Central-konsulent hos NaviPartner præsenterer den nyeste version af Business Central og de muligheder, den giver. Se hvilke fordele I får ved altid at være opdateret. Sidst, men ikke mindst dykker vi ned i en række features, der er særligt interessante for retailere.

10.15
Sal B

Marketing automation og dataopsamling i en composable arkitektur
Vær med, når Heyloyalty og Raptor viser, hvordan dataopsamling i en composable arkitektur kan sikre effektiv marketing automation. Med spritnye kundecases præsenteres eksempler på best-in-class setup.

heyloyalty and raptor logos

11.00

Pause

11.15
Sal A

Nye features i NP Retail SaaS
Frederik Schmøde, Frontend Developer, og Mark Stewart Pedersen, CEO, NaviPartner viser de nyeste features i løsningen. Frederik og Mark fortæller om roadmappet for fremtiden. Hør også om, hvordan vi arbejder med forslag og input fra kunder og egne konsulenter.

Optimering af salg og lager
Jesper Kalhave, CSO hos GoFact viser, hvordan retailere ved hjælp af faktuelle insights og simple funktioner kan aktivere lageret og samtidig imødekomme kundernes ønsker. Løsningen faciliterer effektiv kommunikation til de enkelte butikker og ind i ERP-/POS-systemet.

12.00

Frokost

Microsoft icon

13.00
Sal A

Sådan sikrer Microsoft din IT-infrastruktur
Databrud kan skade en virksomhed betydeligt med bøder, nedetid samt tab af omsætning og omdømme. Peter Jakobsen, Technical Architect hos Microsoft, viser, hvordan I bliver rustet til at opdage, beskytte sig imod og reagere på trusler.

13.00
Sal B

Omdan smartphonen til en komplet POS
Tap-to-pay er et af tidens mest interessante bud på en betalingsløsning. Vær med, når Ivan Sandqvist, Softpay, og Mark Stewart Pedersen, NaviPartner viser, hvordan en smartphone omdannes til kasseløsning, komplet med betalingsterminal.

portrait of Ivan Sandquist

13.30

Pause

13.45
Sal A

Enden på stregkoden – en RFID-fortælling
Claus Vadstrup, Product Manager, NaviPartner, viser hvordan RFID giver helt nye muligheder for retvisende lager samt optimering af vareflyt og lagerbeholdning i en kompleks infrastruktur med butikker, web og liveshopping hos Vibholm Guld og Sølv.

13.45
Sal B

Effektiv og sikker skalering af din forretning med POS SaaS og telemetri
I et netværk af applikationer er hurtig og effektiv identifikation af fejl altafgørende. Mark Stewart Pedersen viser, hvordan du sikrer lynhurtig udrulning og optimal performance.

Portræt af Mark Stewart Pedersen

14.15

Pause

Portrætbillede af Kasper Højdal

14.30
Sal A

Udvælg de rigtige partnere og teknologier
Kasper Højdal, COO hos NaviPartner viser, hvordan du kan skabe sammenhængende kunderejser i et best-of-breed setup med forskellige leverandører indenfor fx digital marketing, ecommerce, POS og lagerstyring.

Få et bud på, hvordan I sikrer, at jeres ambitioner ikke drukner i leverandørstyring, modstridende teknologier og integrationsbøvl. Vær med til at debattere de vigtigste kendetegn ved en stærk partner til et API-first setup.

15.00
Sal A

Spørgsmål, konklusioner og afrunding