Retail Ready 2019: Vind fremtiden med 360° RETAIL

Detailhandlen er presset på alle fronter. Konkurrencen er hård, kundernes forventninger høje og spillereglerne ændret. Med sammensmeltningen af fysiske butikker og online handel skal nye teknologier tages i brug for at opnå en større profitabilitet.

Netop disse problematikker er i fokus til Retail Ready 2019. Programmet er spængfyldt med indlæg om tendenser, unified commerce og ny retail-teknologi, der kommer til at transformere detailhandlen.

Tilmeld dig Retail Ready 2019 ved at udfylde formularen

Fokus på tendenser, teknologier og løsninger

Digitale kvitteringer med AI; loyalitetspoint i smartphone Wallet og optimering af lagerstyringen er blot nogle af de teknologier, som du vil opleve på dagen.

Alle indlæg er fokuserede på at præsentere tendenser og løsninger, som kan give værdi og gøre detailhandlere endnu mere konkurrencedygtige. Du får også rig mulighed for at kollegial sparring, samt input fra vores samarbejdspartnere.

Hvor og hvornår?
  • Torsdag d. 9. maj 2019 – Kl 08.30 til 16.00
  • Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding
Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset – så tilmeld dig i dag!

Sidste tilmeldingsfrist d. 15. april 2019.

Dagens program

08.30

Morgenmad, netværk og registering

09.00

Velkommen
Arrangementets konferencier byder velkommen.

09.15

Strømlin og effektiviser virksomhedens processer
v. Mark Stewart Pedersen, CEO og udviklingschef, NaviPartner
Se hvordan, du kan opnå konkurrencemæssige fordele ved at automatisere dine forretningsprocesser. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central får du styr på dine data og og en lang række faciliteter til økonomistyring, lagerstyring, kundestyring, e-handel og meget mere.

Mark Stewart Pedersen, CEO hos NaviPartner

10.00

Udnyt Mixed Reality og RFID til optimering af lagerstyringen
v. Claus Vadstrup, seniorudvikler lagerstyringsteknologi, NaviPartner
Lagerstyring er en kendt udfordring i detailhandlen. Uden tilstrækkelig indsigt i lagerstatus, logistik og processer risikerer du at at tabe salg. Med Mixed Reality og RFID-teknologi kan du få præcis og opdateret viden om din lagerbeholdning.

10.30

Pause
Netværk og mulighed for besøg i standene.

10.45

Vækst din forretning med ecommerce skabt til unified commerce
v. Kasper Højdal, ansvarlig for omnichannel, NaviPartner
Genkend kunderne og mød dem personligt og ensartet på tværs af kanaler. Med en integreret webshop bliver kunderejsen gnidningsfri, nem og mindeværdig. Oplev hvordan den nyeste version af ehandelsløsningen, NP Ecommerce klæder dig på til unified commercec og skabelsen af den gode kundeoplevelse.

Kasper Højdal, COO, hos NaviPartner

11.30

Betalinger– hvad bringer fremtiden?
v. Mark Stewart Pedersen, CEO og udviklingschef, NaviPartner
Der er store forandringer på vej inden for betaling med kreditkort. Flere globale spillere tilbyder nu løsninger, der gør det nemmere at ekspandere internationalt; hvor web og pos spiller sammen via kreditkortet; og som faciliterer smarte abonnementsløsninger. Se en livedemo af mulighederne.

12.15

Frokost
Frokostbuffet i restauranten med hjemmelavede specialiteter og årstidens råvarer.

13.15

Loyalitetsprogrammer i smartphone Wallet
Mange forbrugere er positive over for loyalitetsprogrammer og kundeklubber. Det er dog de færreste detailhandlere, der for alvor udnytter potentialet. Med et loyalitetskort tilgængeligt på medlemmernes smartphone i Wallet, kan kunderne nemt tilgå deres informationer og point.

14.00

Pause
Netværk og mulighed for besøg i standene.

14.15

Opnå mersalg med digitale kvitteringer
v. Lars Peter Thorup, retail-specialist, NaviPartner
Udnyt potentialet i digitale kvitteringer til at anbefale relaterede produkter. Med Machine Learning kan du automatisere dine processer og anbefale de rette produkter til dine kunder. Du vil både opnå forøget kundeloyalitet og mersalg.

15.00

Fremtidens kassesystem
v. Mark Stewart Pedersen, CEO, NaviPartner
Kundeoplevelse og unified commerce er nogle af de kerneområder, vi fokuserer på udviklingen og vedligeholdelsen af POS-løsningen, NP Retail. Mark giver sit bud på, hvad et kassesystem skal kunne om 1, 5 og 10 år.

15.45

Afrunding
Spørgsmål og tak for i dag!

Forbehold for løbende ændringer i programmet.