Vores samarbejdspartnere

NaviPartners kunder får glæde af et internationalt netværk af stærke samarbejdspartnere.

Adyen er den foretrukne betalingsplatform for mange af verdens førende virksomheder. Virksomheden leverer en komplet infrastruktur, der skaber forbindelse til forbrugernes foretrukne betalingsmetoder. Resultatet er friktionsfri betalinger på tværs af online-, mobil- og butikskanaler.

Mere om Adyen

AMC Banking er en dansk-baseret softwarevirksomhed, som er specialiseret i bankintegrationer til bl.a. Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ved hjælp af AMC Banking kan enhver virksomhed problemfrit håndtere komplekse bankopgaver, uanset virksomhedens størrelse.

Mere om AMC Banking

Continia er førende inden for udvikling af softwareløsninger, der effektiviserer og automatiserer administrative opgaver. Virksomheden har mere end 700 registrerede partnere verden over og Continias produkter anvendes i over 7.000 Microsoft Dynamics-licenser i hele verden.

Mere om Continia

Delfi Technologies er specialiseret i løsninger inden for elektroniske hyldemærker, håndholdte terminaler, POS- og printløsninger. Virksomhedens kunder udgør en bred vifte af brancher såsom detail, lager, sundhedsydelser, feltservice og kontorsskiltning. Delfis løsninger findes over hele verden.

Mere om Delfi Technologies

Hello Retails løsninger optimerer og skaber en unik brugeroplevelse for dine webshopbesøgende. Løsningerne er bygget op af algoritmer og intelligente løsninger, som forhøjer din ROI uden ekstra teknisk arbejde. Hello Retail sikrer retailere personlige løsninger til deres webshop.

Mere om Hello Retail

Heyloyalty er en dansk, brugervenlig e-mail marketing og marketing automation platform, som din webshop kan vokse med – og i. Du får dansk support og mulighed for hjælp fra en specialist. Har du spændt sikkerhedselen og er du klar til at tjene flere penge på dine marketingindsatser?

Mere om HeyLoyalty

Med to millioner downloads er Mageplaza den mest populære udbyder af udvidelser til Magento 2. Blandt de over 60t+ kunder i 165+ lande, er Mageplaza kendt for kodning af høj kvalitet, gennemtænkt kundeorienteret support og mange kategorier.

Mere om Mageplaza

Microsoft er et af verdens største it-firmaer med hovedsæde i Seattle, Washington, USA. Microsoft Dynamics 365 Business Central er et forretningssystem, der samler alle virksomhedens processer, såsom økonomistyring, CRM, salg, marketing, service, indkøb, lager og rapportering.

Mere om Microsoft

Nets udbyder betalings-, kort- og informationsservices og har mere end 400.000 partnere, herunder 35.000 onlinehandlere, 240.000 virksomheder og over 240 banker. Nets spiller en central rolle i udviklingen af digitale betalinger og relaterede tjenester i Norden og Europa.

Mere om Nets

NORRIQ er en af Danmarks førende Business Central-leverandører og eksperter i at integrere ERP med branche- eller funktionstilpassede tillægsløsninger, fx POS og B2B Webshops. NORRIQ har desuden selv udviklet en række apps, der letter virksomheders arbejdsgange.

Mere om NORRIQ

Raptors løsninger identificerer mønstre og tendenser i besøgendes adfærd i webshops og på websteder. Det gør det muligt for marketingfolk at styrke relevant indhold og skabe mindeværdige brugeroplevelser med personaliserede anbefalinger på tværs af kanaler.

Mere om Raptor

Portrætbillede af Kasper Højdal

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.