Jobs Denmark

Sup­portkon­su­lent/IT-supporter

By 8. december 2020december 23rd, 2020No Comments
.Net Developer samarbejder med supportkonsulent på tablet

Sup­portkon­su­lent/IT-supporter

København, Danmark

Supportkonsulent/IT-supporter til support af vores brancheførende POS- og entertainmentløsning bygget på Microsoft Dynamics 365 BC.

Din ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler.

Vores friske og engagerede support-team med Thomas Clemens Koch i spidsen søger en skarp problemknuser, som kan lide en hverdag med varierende arbejdsopgaver og masser af muligheder for at lære noget nyt. Du vil få opgaver i spændingsfeltet mellem kundernes ERP/økonomisystemer, hardware og den gode kundeservice. Hos NaviPartner vil du komme til at arbejde for en dynamisk virksomhed i vækst og hvor der er plads til den enkelte, da vi ved at livet rummer mere end arbejde.

NaviPartner er en innovativ virksomhed, der har succes med at levere integrerede IT-løsninger til detailhandel, e-handel og attraktioner til kunder i Danmark og udlandet. Vi er resultatorienterede og sætter en ære i at levere gode løsninger til vores kunder. Vores kunder tæller Bog & idé, Sport24, Spejdersport, flere offentlige kulturinstitutioner, forlystelsesparker samt en række andre danske virksomheder. Vi er en velrenommeret virksomhed med en positiv profilering i markedet og tæller mere end 100 dygtige kollegaer.

Stillingen er i vores team af BC-supportere, som både betjener vores danske og udenlandske kunder. Du får en stor kundekontaktflade og bliver virksomhedens ansigt udadtil. Desuden vil du fungere som bindeled mellem organisationen og vores kunder for at opnå den bedste løsning – hver gang.

Du kommer til at hjælpe og rådgive kunder, i brugen af deres systemer. Derudover kommer du til at deltage i brugerundervisning, hvor du sikrer kundernes systemudnyttelse, m.v. Der vil være stor bredde i arbejdsopgaverne, hvor du vil blive udfordret både på dine faglige og kommunikative evner. Du vil desuden med din faglighed deltage i sparring og vidensdeling med kollegaer – hvilket vi er stolte af at være gode til.

Dine kvalifikationer er en relevant uddannelsesmæssig baggrund og at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Derudover er du god til at kommunikere med kunder på mange forskellige niveauer og er god til at supportere alle – fra deltids kasseassistent til direktøren for en stor kæde. Du tager ansvar for opgaver og er en god teamplayer.

Yderligere vil det være en fordel, hvis du har

  •  Kørekort til almindelig bil
  •  Erfaring fra Retailbranchen
  •  Erfaring med eller kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business central
  •  Erfaring med support af slutbrugere

NaviPartner tilbyder en sund og varieret forplejningspakke. Frokosten er et samlingspunkt, hvor alle afdelinger mødes over en bid mad og naturligvis i disse tider med behørig corona afstand og afspritning.

Vi værdsætter og forstår betydningen af kollegialt fællesskab, hvorfor vi afholder sociale arrangementer med varierende tema og indhold, eksempler er fredagsbar og onsdagskageklub. Jobbet aflønnes efter dine kvalifikationer. Vi har en god pensionsordning med helbredsforsikring.

Dit CV sendes snarest muligt til Anna Garver Pedersen via “Søg jobbet her”.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Niels Monsen på nimo@navipartner.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!