Skip to main content
Business Central

Tilbud til NAV-kunder: Bedre cash-flow og 60% rabat på cloud-licenser

By 28. oktober 2020marts 15th, 2021No Comments

Hvis du har NAV eller Business Central on-prem med et aktivt abonnement, der skal fornys inden 30. juni 2021, så kan du få fordel af et godt tilbud fra Microsoft. Du forbedrer dit cash-flow med månedlig betaling, får 60% rabat på cloud-licenser til Business Central og mister ikke dit forudbetalte abonnement.

Tilbud på cloud-licenser

Overvejer du at rykke din nuværende Dynamics NAV eller Business Central on-prem op i skyen? Så kan det være, at du kan benytte dig af nedenstående tilbud, som gælder frem til 30. juni 2021.

Forbedret cash-flow og 60% rabat

Ønsker du på sigt at konvertere dine on prem-licenser til cloud-licenser, men er ikke umiddelbart klar til at rykke i skyen lige nu? Så giver Microsoft dig mulighed for at høste nogle af fordelene, inden du træffer den endelige beslutning og uden at miste dit forudbetalte abonnement.

Hvis du har en aktiv Enhancement Plan på Dynamics NAV eller Business Central on-prem, tilbyder Microsoft dig at flytte over på Cloud Solution Provider-programmet, så dit abonnement bliver fordelt på 12 månedlige rater i stedet for én årlig betaling. Du kan altså forbedre dit cash-flow, og som en ekstra bonus får du 60 % rabat på dine nye cloud-licenser.

Konverter dine licenser nu og ryk din løsning i skyen, når du er klar

For at sikre en god overgang til skyen får du mulighed for at teste løsningen og forberede din forretning til Business Central Cloud. I mellemtiden kan du fortsætte med din gamle Dynamics NAV- eller Business Central on prem-løsning, og når du er klar, flytter du din løsning over i cloud-versionen af Business Central.

Betragteligt flere brugere til samme pris

Som en del af overgangen til cloud-licenser skal du have licenser til navngivne brugere i stedet for samtidige brugere. Dermed får du sandsynligvis brug for licens til flere brugere, og her drager du fordel af, at Microsoft giver 60% rabat på de nye licenser. Tilbuddet giver dig altså mulighed for at forøge antallet af brugere betydeligt, uden at licensen bliver dyrere.

Desuden har du mulighed for at få ekstra gratis brugere, hvis licensbehovet for navngivne brugere overstiger din nuværende abonnementsum. Konverteringsraten mellem licenserne til dine nuværende samtidige brugere og dine kommende navngivne brugere er maksimalt 1:4.

Tilbuddet gælder frem til d. 30. juni 2021 og omfatter en årsaftale, som kan forlænges i to år.

Portrætbillede af Michael Garver Bundgaard

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.