Skip to main content
Butikker

Trænger du til en ny kasseløsning?

By 21. august 2018maj 5th, 2021No Comments

Har du som butiksejer ønsker og ambitioner om at løfte din butik til næste niveau, uden at alle IT-løsninger skal udskiftes? Har du et ERP-system i ryggen, kan du med HQ Connector opgradere din kasseløsning uden at skulle udskifte hele økonomisystemet.

HQ-connector

Udskift dit kassesystem og høst fordelene

Nye IT-projekter kan syne uoverskuelige og altomfattende. Som butiksejer er det dog vigtigt at overveje, hvordan ny teknologi og funktionalitet kan skabe ekstra værdi for forretningen og dine kunder.

Èn af kerneområderne i en detailhandel er butikkens kasseløsning. Den har betydning for, hvor god en oplevelse kunderne får i butikken. Næste generations kasseløsning sikrer den gode kundeoplevelse ved at styrke salgspersonalet med nemme og gnidningsfrie salg. Den vil samtidig være et værktøj, der kan give relevante informationer til kunder.

Integrér din nye kasseløsning med din nuværende Dynamics NAV-løsning

Undgå at skulle udskifte dit nuværende ERP-system med NP HQ Connector. HQ Connector er et tillægsmodul, der gør det muligt for detailhandlere at få den fulde funktionalitet i POS-systemet, NP Retail, uden at skulle udskifte deres eksisterende Dynamics NAV-installation. Se hvordan HQ Connector fungerer i nedenstående video.

Klik på ovenstående billede, for at se en video om NP HQ Connector.

HQ Connectors særlige fordele

  • Udskift dit kassesystem og behold din Dynamics NAV-installation, lokalt eller i skyen
  • Overfør transaktioner og masterdata, i realtime eller i portioner
  • Løsningen bruger standard Dynamics NAV-webservices, hvilket betyder at der ikke er behov for VPN eller særlige domæner
  • Understøtter flere regnskaber og flere databaser

Du kan læse mere om HQ Connector her »

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.