Skip to main content
Butikker

Udnyt juletrængslen med en mobil POS

SKREVET AF 12. november 2020december 13th, 2021No Comments

Julegaveindkøbene kickstartes af Black Friday og detailhandlerne er i fuld gang med at forberede sig på trængslen. Hvordan sikrer du en god kundeoplevelse med diverse coronarestriktioner? En mobil POS kan være løsningen.

Mobil POS forkorter kø i julhandlen

Undgå lange køer i butikkerne med en mobil POS

Julen nærmer sig og julehandlen er så småt begyndt. Coronakrisen er over os og detailhandlere fokuserer på at skabe en tryg og sikker shoppingoplevelse uden for meget trængsel. Erhvervstyrelsen har udsendt en opfordring til, hvordan detailhandlen kan håndtere julehandlen i disse coronatider. Som detailhandler kan du med fordel følge disse opfordringer, men du kan også indtænke andre muligheder for at skabe en god oplevelse i din butik og samtidig undgå lange køer. En løsning kan være at investere i en mobil POS (mPOS).

Se en video af en mPOS i Bog & idé.

En mPOS er et kassesystem pakket ned i en iPhone med tilhørende betalingsterminal. Uden ledninger og kabler kan du bedre udnytte dine kvadratmeter i butikken med en håndholdt enhed. For dine kunder vil dette resultere i en kortere ventetid og en hurtigere checkout-proces. Dette er ideelt på tidspunkter, hvor der er særligt travlt i butikken. Gør du brug af juleassistance kan du udstyre dit personale med mPOS-enheder, så de lettere kan engagere sig med kunder direkte på salgsgulvet.

Portrætbillede af Kasper Højdal

Interesseret i en mobil POS?

Er du interesseret i at investere i en mobil POS, og er du kunde hos NaviPartner med opgraderingsflow på NAV 2016 og frem? Så opret en sag, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål.