Varesikring med RFID forebygger svind

Opbyg effektiv varesikring og forebyg svind med præcist indblik i dine varers bevægelser.

Couple walking with shopping bags
  •  

   Opnå avanceret varesikring og større indblik

   Med viden om, hvordan de enkelte varer flytter sig rundt, kan du forebygge svind

  •  

   Få eksakt viden om hver vare, der forlader butikken

   Med indblik i dato, tid og sted for hvert tyveri kan du planlægge proaktiv varesikring

  •  

   Identificerer og reagerer på tendenser

   Tag datadrevne initiativer, som retter sig direkte mod problemets årsag

  •  

   Sømløs integration med salg og returnering

   Løsningen er integreret med automatiseret lagerstyring og returnering af varer.

Opnå avanceret varesikring og større indblik i alt svind

Ofte bliver bippen og hylen fra tyverialarmer ignoreret. Men tab af store beløb til svind er ikke et problem, som forsvinder, bare fordi alarmen stopper. Med NP WMS kommer du et skridt videre, så du kan gå fra reaktiv til proaktiv med et større indblik i detaljer om svind og butikstyveri.

Først når du ved, hvor hver enkelt vare befinder sig, og du på tæt hold kan følge, hvordan den bevæger sig rundt, kan du effektivt forebygge svind. Du kan få notifikationer, når folk går ud med ubetalte varer og efterfølgende bruge data til at identificere mønstre i svindet.

Tøjbutik med stilrigt kvindetøj

Sådan fungerer varesikring med RFID

illustration for RFID tagging of items

1. Mærk varerne med RFID-tags

Sæt RFID-tags på dine produkter. Den intelligente varesikring kan også levere data til lagerstyringen, så du øger værdien af din investering.

illustration of RFID tagging of items in store

2. Indlæs varerne med RFID-læsere

RFID-læsere i loft, på vægge eller ved udgange registrerer varer, der flyttes rundt. Varer, der ikke er umiddelbart synlige, identificeres også.

Illustration of RFID tracking of items in store

3. Følg varernes bevægelse over tid

Forbind data i realtid med varesikring, der advarer personalet, når usolgte varer forlader butikken. Dataen muliggør også avanceret varesikring.

Kvinde sætter ur i montre

Få eksakt viden om, hvor og hvornår varen forlod butikken

Traditionel elektronisk vareovervågning sætter en alarm i gang, når en alarmbrik forlader butikken sammen med en vare. Udfordringen med denne type vareovervågning er, at den ikke indsamler viden om hvilke varer, der forsvinder, eller hvordan de flyttede sig rundt i butikken, inden de forsvandt. Det manglende indblik gør detailhandlende sårbare og truer deres rentabilitet.

Med NP WMS får du indblik i dato, tid og sted for hvert tyveri, hvilket giver dig mulighed for at planlægge proaktiv varesikring.

Se mønstre for at identificere og reagere på tendenser

Med viden om hvordan hver enkelt vare bevæger sig rundt på lageret og i butikken, bliver du ikke kun advaret, når nogen forsøger at gå ud med en usolgt vare. Du kan sammenkoble varedataen med mønstre i svindet. Systemet kan give dig indblik i, hvornår varer kommer ind i eller forlader zoner som fx prøverum.

Ved hjælp af dataen kan du identificere mønstre og lave forebyggende initiativer, som retter sig direkte mod problemets årsag. Gå fra reaktiv til proaktiv med større indblik i data om svind og butikstyveri.

Customers in retail store
Rag of clothing

Sømløs integration med registrering af salg og returnering

Opnå sømløs varesikring integreret med automatiseret salg og returnering af varer, samtidig med at du beskytter dine kunders privatliv. Når en vare bliver solgt bliver RFID-tagget deaktiveret i systemet.

Hvis varen bliver leveret tilbage, sættes tagget tilbage i normal drift og gøres synligt for RFID-læserne. Du får altså også mulighed for øjeblikkeligt og automatisk at fjerne en solgt vare fra lageret og at forbedre kundeoplevelsen med sømløs varereturnering.

Portrætbillede af Kasper Højdal

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.