Velkommen til denne video om B2B-webshop og B2B-priser. I dette scenarie kan du se jeg Business Centrals prislogikker, rettigheder, osv. op mod en webshop, og hvordan aftaler om varer og rabatter bliver reflekteret på hjemmesiden.

Jeg har en klassisk B2C-webshop med almindelige vejledende udsalgspriser. I Business Central under ‘Item & Prices’ laver jeg en specialpris til en kunde. Når jeg logger ind som kunden ser jeg prisen, som kun gælder den specifikke kunde. Jeg kan også fx med en rabat, hvis kunden køber 3 stk.

Prislogikkerne er ikke nødvendigvis kun til B2B. De kan også bruges i et B2C-scenarie, hvor man giver specifikke rabatter, til bestemte typer af kunder. Det behøver ikke at være på kredit, det kan også være, at kunden får særprisen, når han eller hun tjekker ud for at betale med kreditkort.

Vil du vide mere om webshop-løsningen, NP Ecommerce, eller hente en demo?