Webinar: Optimer din forretning med BI-rapportering i Excel

13. november 2017
JetReports Rapportering Business Intelligence

Er dine rapporter tidskrævende, dyre og upålidelige? Og savner du et større overblik over dine data? Med JetReports kan du nemt og hurtigt få pålidelig Business Intelligence-rapportering direkte til Excel.

JetReports Rapportering Business Intelligence

Bliv endnu mere konkurrencedygtig

Med JetReports er det slut med at taste tal manuelt ind i rapporter eller copy-paste data fra det ene Excel-ark til det andet. Spar værdifuld tid og ressourcer ved at automatisere Excel-dashboards og -rapporter, så du hurtigt kan få adgang til de væsentligste tal. Rapporteringssystemet kan på ingen tid udtrække data og omdanne den til strukturede og gennemsigtige rapporter, så du kan træffe velfunderede beslutninger og forblive konkurrencedygtig.

Dato og tidspunkt

Webinaret afholdes onsdag d. 13. december 2017 kl 08:00-09:00. Registrér dig via knappen nedenfor.

Gør data til indsigt i Excel

Excel er ikke bare til regneark

Excel er det mest anvendte analyse-værktøj i verden – og med god grund! Du kan let selv designe imponerende dashboards og rapporter og gøre data til værdifuld indsigt.

Dynamics NAV-integration

JetReports rapporteringsløsningen er lavet specifikt til Dynamics NAV i samarbejde med Microsoft – så du få dine væsentligste forretningsdata visualiseret og analyseret i Excel-rapporter.

Tilgå dashboards og rapporter overalt

Saml al din information på ét sted og giv alle i organisationen mulighed for, let at kunne lave sofistikerede forretningsanalyser, uanset hvor de er.

Prøv JetReports gratis i 30 dage