Webshop integration

15. september 2015

Ønsker du en webshop integration på dine databaser, så alt er samlet på et sted? Hos NaviPartner hjælper vi dig med at finde den optimale løsning.

Saml al data ét sted og spar tid

Vi har tre specialer; NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment, som yderligere er bygget op af moduler. Med NP Ecommerce kan du samle data fra din fysiske butik og data fra din webshop ét sted. Dette giver din webshop integration til din fysiske butik. Med alle oplysningerne et sted, slipper du for selv at sammenligne databaserne, samtidig med, at lagerbeholdningen automatisk opdateres. Med denne webshop integration til din fysiske butik, får du bedre tid og mere overskud til at sælge.

Kvalitetsløsning på et solidt fundament

NaviPartner er anerkendt af Microsoft og benytter teknologien Microsoft Dynamics NAV. Med NP Ecommerce får du både Microsoft Dynamics NAV, som er vores økonomisystem, og Magento, som er vores e-handelsplatform. Magento kommer med et standard design, som altid kan ændres, imens flere specifikationer kan tilkøbes.

Uforpligtende møde eller gratis demo?

NaviPartner hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Du kan kontakte os på telefon 70 22 03 22, for et uforpligtende møde. Du kan også prøve vores program gratis og uforpligtende i 30 dage, og se om det er noget for dig.